OSTRÝ generál Ševčík: Zahúkali na námestí a zanechali za sebou hnoj
19 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Ľudia po celom Slovensku opäť išli protestovať proti vláde. Vystúpili tam rečníci z radov opozičných politikov aj viacero známych osobností. Generál Ševčík už stratil s protestujúcimi akúkoľvek trpezlivosť a na sociálnej sieti Telegram regoval na ich slová, aj činy.

Opozičné protesty sa uskutočnili v Košiciach, Nitre, Žiline, Banskej Bystrici, Trenčíne, Štúrove, Prešove, Trnave, Považskej Bystrici, Lučenci, Martine, Leviciach, Spišskej Novej Vsi, Prievidzi a Piešťanoch. Okrem toho sa uskutočnil aj občiansky protest v Poprade.

Protesty zvolali opozičné Progresívne Slovensko (PS), KDH a SaS proti novele Trestného zákona, ktorá predpokladá aj zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP). Opozícia žiada vládu, aby stiahla novelu z rokovania parlamentu. Kritizovala aj okolnosti okolo nehody podpredsedu Národnej rady SR Andreja Danka (SNS).

Trochu si zahúkali na námestí a zanechali za sebou hnoj

Reakciu generála Ševčíka zverejnenú na sociálnej sieti Telegram preberáme v plnom znení.

Organizovali to zahraniční agenti prostredníctvom progresívcov. Sú dobré platení a poslušní.

Príležitosť využili aj iní opoziční politici.

Veď prečo nie, pokračovať v likvidácii štátu by bolo také super.

Upraviť si právny štát podľa seba a Lipšica, zdecimovať verejné financie, vyžrať a vychlastať bar v Dubaji to im išlo.

Trochu si zahúkali na námestí a zanechali za sebou hnoj. Verbálny hnoj rýchlo vyprchá a zanikol.

Ale ten fyzicky, hmatateľný hnoj zanechali na bráne Ministerstva kultúry SR. Tu ukázali svoju kultúrnosť a mentálnu výbavu. Ukázali, že v nich je len nenávisť a zlosť. Len za to , že im pani ministerka zobrala naše peniaze z ktorých profitovali a žili.

Ja si žijem za svoje.

Takže páni progresivci, je čas ísť pracovať a nie vykradať rozpočet ministerstva. Ľudia sa nehanbia dokladať tovar v obchode. Skúste si to, možno Vás to bude napĺňať. A nebudete vypisovať zvrátené odkazy na bránu ministerstva. Možno to neviete, je to neslušné a navyše urážate ženu.

Foto: Ivan Ševčík, zdroj: Telegram

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik