DOBRÁ VEC SA CHVÁLI SAMA. Lipšicovo Martyrium Christi však stále nezaberá
20 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Vzhľadom na to, že si určitá spoločnosť nedovolila nezabudnúť na krv na rukách Daniela Lipšica, tvrdo sa ohradil voči akýchkoľvek pochybnostiach o jeho vine a prízvukuje i na svoje svedomie, ktoré si pošramotil týmto skutkom. Preto uviedol na svojom profile už x-tý krát omieľanú pesničku.

Hoci má Daniel Lipšic zo strany „odbornej verejnosti“ veľa prívržencov, ktorí stoja za obhajcom sadistických „oznamovateľov“ Čurillovcov, jeden skutok, akokoľvek sa bude snažiť, si zo svojho poškvrneného svedomia nevyčistí. Nie je to totiž semafor, ale život dôchodcu. Je drzosťou, že existuje akékoľvek spochybňovanie vyšetrovania jeho dopravnej nehody z septembra 2016. Šéf Úradu špeciálnej prokuratúry sa cíti dotknutý a považuje toto spochybňovanie za „prejav neuveriteľnej perfídnosti prameniaci z nenávisti, strachu a pomsty,“ ako informuje vo svojom statuse.

Dobrý produkt nepotrebuje reklamu a čisté svedomie permanentnú obhajobu.

Keby mal Daniel Lipšic čisté svedomie, nemusel by ho neustále každému dokazovať. Čo si tým dokazuje? Alebo je práve on, kto je perfídnou osobou plnou nenávisti, strachu, pomsty a hlavne arogancie? Koho by to prekvapilo? Ľudí so zdravým úsudkom asi sotva.

Lipšic totiž nepochopil najdôležitejší fakt. A tým je, že hoci si bude sypať popol na hlavu donekonečna, daný skutok sa stal. A človek, zastávajúci taký vysoký post v oblasti legislatívy by mal byť príkladnou osobou so snehobielym trestným registrom. Avšak, on sa ním pochváliť nemôže.

Falošná sebaľútosť nestačí.

Ak sa raz vyjadril Lipšic o tom, že zmizne z politickej scény a to potvrdí jeho chlapské konanie, mal sa niekam zašiť a neukazovať sa na verejnosti. Nie stať sa šéfom inštitúcie, spochybňujúcej inštitúciu, ktorá jej má byť podľa zákona nadriadená. Úrad špeciálnej prokuratúry, ktorej panoval a panuje Frodo Lipšic si totiž nárokoval aj na hlavu Maroša Žilinku, keď znižoval význam Generálnej prokuratúry a vyvyšoval sa nad najvyššiu inštitúciu prokuratúry v štáte. Kto by uveril pri jeho zjavnom superegu, že by ochrancu pred Silami Zla škrelo svedomie čo len na minútku.

„Do konca života si budem vyčítať vlastnú nepozornosť, ktorá bola jednou z hlavných príčin tejto tragédie. Rovnako som už povedal, že v prípade záujmu médií, im umožním nahliadnutie do znaleckých posudkov (znalcov pribratých vyšetrovateľom), ktoré potvrdzujú okolnosti nehody. Z dôvodu opakovaných útokov na moju osobu, týkajúcich sa mojej nehody, však asi už nastal čas povedať veci na rovinu. Nikto na Slovensku nedostal za daných okolností nehody tak prísny trest, ako som dostal ja. Vie to celá právnická obec, a predpokladám, že to vedia aj mnohí politici. Trest som napriek tomu považoval za spravodlivý a s pokorou som ho prijal. Za perfídne však považujem najmä tvrdenia (náznaky), na ktoré neexistuje žiaden dôkaz, a ktoré nie sú absolútne ničím podložené: čo ak za neho „fúkal“ niekto iný, čo ak vymenili krv, čo ak tam bol druhý mobil?“

Nedokazuje práve toto jeho nafúkanosť? Ak sa vyjadrí, že trest, ktorý mu bol vymeraný bol takým vysokým, dokonca najvyšším možným, až tak, že sa k tomu jeho nedal žiadny iný ani porovnať? I to ako tento „nespravodlivo vysoký trest prijal?“ Tak sa môže vyjadriť iba samoľúby človek, nepochybujúci o hodnote svojej osoby... Osobnosť jeho typu by spala tým najpokojnejším spánkom, aj keď by mala na svedomí viac ľudí, ako nacisti počas holokaustu.

LIPŠICOVE "ALIBI, ŽE NEBOL NA VÍNKO” SMRDÍ, AKO VŠETKY JEHO PODVODY
Poslanci SMER-SSD Juraj Gedra a Erik Kaliňák tvrdia, že Lipšicove "alibi, že nebol na vínko", smrdí ako všetky jeho podvody. Poslanci návštevou bratislavského nákupného centra Polis vo videu pripomínajú, že práve tam, presne pred 7 rokmi špeciálny... Čítať ďalej
16 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik