BULHARSKÉHO KASKADÉRA nasmerovali na pumpu VNÚTORNÉ HLASY! (VIDEO)
20 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Začiatkom tohto roka do čerpacej pumpy na diaľnici D1 smerom do Trnavy vrazil v rýchlosti 200 km/h štátny občan Bulharska. Video, ktoré zachytilo túto situáciu šokovalo verejnosť hlavne preto, že hoci bolo tak auto, ako aj externé priestory pumpy napadrť, šialenému šoférovi sa nestalo vôbec nič.

Ako sa však ukázalo, kamikadze na Volve trpel duševnou poruchou, s najväčšou pravdepodobnosťou schizofréniou. Bludy, ktorými trpí ho primäli naviesť auto priamo do stĺpu. Po jeho vypočúvaní sa zistilo že je náboženským fanatikom. Sudca, riešiaci túto nepríjemnú záležitosť prirovnal jeho chovanie k vrahovi z pražskej univerzity, hoci z odborného hľadiska je toto prirovnanie neprimerané.

28-ročný Bulhar Mitkin Antonov Lazarov, vodič Volva, konal na základe „vnútorného hlasu.“ Uviedol to portál startitup.sk. „Vnútorný hlas mi povedal, aby som auto v plnej rýchlosti nasmeroval na čerpaciu stanicu,“ bránil sa neprestajne Lazarov.

Náraz na pumpe doslova rozmlátil stojany, viacero vozidiel i exteriéry predajných priestorov. Volvo však zostalo verné svojej povesti najbezpečnejšieho automobilu a k ujme na živote ani na zdraví neprišiel ani žiadny iný človek. Muža bol umiestnený do väzenia 7. januára. Počas výpovede sa choval nezvyčajne a vykrikoval moslimské náboženské heslo „Allahu Akbar!“

Pre možnosť, že bude konať v budúcnosti podobne a môže v budúcnosti zapríčiniť nehodu s horšími konzekvenciami, čiže spôsobiť i zranenia či smrť bude zrejme stíhaný väzobne.

Pekelné ródeo na diaľničnej pumpe na diaľnici D1! (VIDEO)
Mladý vodič totálne zdemoloval palivový stojan. Stalo sa tak na diaľnici D1 na ceste z Piešťan do Trnavy. Pekelné ródeo, ktoré predviedol 28-ročný Bulhar na svojom Volve V40 s nemeckými evidenčnými číslami o 13:00 hodine presiahlo škodu 200 000... Čítať ďalej
05 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik