Andrej Danko bude kandidovať za prezidenta SR! Čaputovej prázdne vzdychy ho nezaujímajú
19 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Predseda národniarov sa netají svojou antipatiou k Zuzane Čaputovej. Má k nej podobný vzťah, ako Ľuboš Blaha. Považuje ju za politicky irelevantnú a nereprezentujúcu záujmy občanov našej republiky. Preto, ako informuje na sociálnej sieti, nemieni strácať čas a zaspávať v parlamente tak, ako to zvykol zosnulý český polito-feudál Karel Schwarzenberg. Na sociálnej sieti okrem iného oznámil aj to, že bude kandidovať za prezidenta Slovenskej republiky.

Andrej Danko je vskutku kontroverzný politik, no jedno mu nemožno uprieť. Čo na srdci, to na jazyku. Preto sa stavia k „prezidentke všetkých Slovákov,“ ako o sebe tvrdí Zuzana Čaputová otvorene a nebojí sa povedať, že ju ako „štátničku“ nerešpektuje a neakceptuje...

„Milí priatelia, Slovenská národná strana nebola v parlamentnej sále, keď prezidentka Slovenskej republiky mala prejav... Aby som to vysvetlil, pani prezidentka ignorovala výsledky volieb. Nechcela menovať nášho ministra, vydierala nás a nútila nás k zmene nominácie,“ vyjadril sa na adresu Čaputovej predseda národniarov s ťažkým srdcom, no rezolútne.

„Ukázali sme, že máme personálne kádre a pán Tomáš Taraba je vynikajúcim ministrom. To, čo nás spája je to, že chceme zastaviť liberalizmus. Práve prezidentka Čaputová, ktorá často ani nevie, čo číta, opäť v sále ukázala, aké prázdne reči, aké ciele má opozícia,“ trefne dodal na transparentnosť konania proopozičnej prezidentky Danko. „Opozíciu spája jediné. Okydávať slovenskú vládu v Bruseli, ničiť nás, ponižovať a deptať. To je ich jediný cieľ,“ vyjadril sa kategoricky k infantilnému a urážlivému správaniu predovšetkým strany Progresívne Slovensko.

Andrej Danko je presvedčený, že akékoľvek aktivity škodiace Slovensku poukazujú striktne na jedinú záležitosť. A to proklamovanie teórie, že demokraticky zvolená slovenská koalícia nemá budúcnosť. Predseda SNS zdôrazňuje, že aby bolo možné vytvoriť koalíciu, diplomaticky ustúpila všetkým požiadavkám prezidentky, snažiacej sa silou-mocou o to, aby nemohlo nastať jej funkčné obdobie, čím prejavili strany Smer-SSD, Hlas-SD a SNS dobrú vôľu spolupracovať v koalícii.

„Urobíme všetko preto, aby vláda Smeru, Hlasu a SNS vydržala nie štyri, ale osem rokov,“ povedal Andrej Danko. To, že ho koalícia podržala pri pokusoch o jeho odvolanie z postu podpredsedu parlamentu iba dokázalo fakt, že vo vláde panuje solidarita vyvolávajúca paniku a hnev v radoch opozície. Andrej Danko ubezpečil voličov svojej strany, že urobí všetko preto, aby prostredníctvom svojho poslanca Petra Kotlára prešetrila kauzu covidového teroru. 

SNS urobí všetko preto, aby pronárodný hlas v aktivitách vlády nezanikol a bude sa držať prehlásenia Roberta Fica, ktorý jasne povedal, že vládu v jeho aktivitách opozícia ani prezidentka nezastaví.

Danka pre nehodu odvolávať nebudú, poslanci to neschválili
Poslanci Národnej rady (NR) SR nebudú odvolávať šéfa SNS Andreja Danka z postu podpredsedu Národnej rady (NR) SR pre okolnosti jeho dopravnej nehody. Parlament totiž neschválil program mimoriadnej schôdze k návrhu na jeho odvolanie, ktorú... Čítať ďalej
18 | 01 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Podpredseda parlamentu sa osobne poďakoval všetkým, ktorí ho podporili a neuznávajú proti nemu namierený mediálny lynč 

„Ďakujem vám aj osobne za moju podporu a verím, že pravda aj v mojej súkromnej veci sa ukáže. Nikomu som neublížil, každému som sa ospravedlnil, ale sami vidíte, aký mediálny lynč je voči mojej osobe,“ pripomenul trápnu snahu korporátnych médií skompromitovať Andreja Danka v „semaforovej“ kauze, pri ktorej sa snažia vulgárne nájsť si za každú cenu palicu, ktorou by udreli psa, hoci nikoho nepohrýzol. SNS bude pokračovať aj vo voľbách do Europarlamentu, v ktorých bude presadzovať svoj pronárodný program, pretože liberáli robia všetko preto, aby Slovensku uškodili.

Prezidentka Čaputová podľa Andreja Danka nemala žiadnu snahu podporiť vôľu národa pri organizovaní referenda za predčasné voľby. Preto ani SNS nemieni venovať čas prázdnym gestám a slovám prezidentky Čaputovej.

Andrej Danko na sociálnej sieti oznámil aj to, že bude kandidovať za prezidenta Slovenskej republiky

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik