TRAGICKÝ KONIEC PÁTRANIA Tomáš nastúpil do trolejbusu a zmizol: Našli ho MŔTVEHO! Čo sa stalo?
18 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Pátranie po 34-ročnom Tomášovi z metropoly stredného Slovenska má smutný koniec. Naposledy ho videli nastupovať do trolejbusu. Žiaľ, domov sa už nikdy nevrátil. Po dvoch dňoch našli jeho bezvládne telo, informuje zoznam.sk.

Tomáša naposledy videli v Banskej Bystrici na Štadlerovom nábreží v utorok 16. januára 2024 o 20:40 hod. Potom mal nastúpiť na trolejbus č. 1, ktorý išiel smerom do Rooseveltovej nemocnice. Následne sa po ňom akoby zľahla zem. Na druhý deň po ňom polícia vyhlásila pátranie. Pomocnú ruku podal aj Pohotovostný pátrací tím, ktorý sa s prosbou o akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi obrátil aj na verejnosť.

Žiaľ, dnes prišiel v zlom v pátraní, ktorý potvrdil najhoršie obavy. “Tomáš Š. sa našiel, žiaľ, už neskoro. Rodine a blízkym vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť,” uviedol krátko popoludní na sociálnej sieti Pohotovostný pátrací tím z Banskobystrického kraja. Miesto a okolnosti, za ktorých telo našli, nie sú oficiálne známe.

TV JOJ informuje, že dnes v Banskej Bystrici pri plážovom kúpalisku našli náhodní okoloidúci v potoku mužské telo. Na breh ho vytiahli hasiči. Nateraz nie sú dostupné informácie, či išlo o tú istú osobu.

Správu budeme aktualizovať.

ČESKOM OTRIASA ŠKANDÁL: Psychiater znásilňoval svoje klientky! 
V Čechách sa začal súdny proces so 75 ročným psychiatrom Jánom Cimickým, ktorý čelí obvineniu zo štyroch znásilnení a 35 prípadov vydierania, ktorých sa mal podľa portálu Blesk dopustiť v rokoch 1980 až 2016. K prvému súdnemu pojednávaniu nedošlo... Čítať ďalej
18 | 01 | 2024 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik