SNS nie je na prezidentku zvedavá: Ignorovala nás, vydierala nás a nútila k zmene nominácie
18 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Slovenská národná strana nebola v rokovacej sále, keď prezidentka Slovenskej republiky mala prejav, informujú národniari vo svojom vyhlásení.

Pani prezidentka ignorovala výsledky volieb a nechcela menovať nášho ministra Rudolfa Huliaka, vydierala nás, a nútila nás k zmene nominácií. Ukázali sme, že máme personálne kádre a pán Tomáš Taraba je vynikajúci minister.

Spoločne chceme zastaviť liberalizmus a to nás všetkých spája. Práve prezidentka Čaputová, ktorá ani často nevie, čo číta, opäť v sále ukázala, aké vedie prázdne reči. Opozíciu spája jediné, a to okydávať slovenskú vládu v Bruseli. Ničiť nás, ponižovať a deptať.

„Ubezpečujeme vás všetkých, ktorí nám dali hlas, že pokračujeme v boji proti tejto liberálnej mašinérii. Dnes sme dosiahli úspech. Pán poslanec Kotlár za SNS je splnomocnencom vlády na prešetrenie Covidového teroru,“ uviedol predseda SNS a podpredseda parlamentu Andrej Danko.

Ministerku kultúry Martinu Šimkovičovú kritizujú, že poukazuje na financovanie dúhových pochodov. Čokoľvek využijú len na to, aby poukazovali na jedinú vec, že vláda strán Smer – SD, Hlas – SD a SNS nemá budúcnosť. Pri zostavovaní vlády sme ustúpili všetkým tlakom prezidentky. Urobíme všetko pre to, aby vláda vydržala aj 8 rokov. Urobíme všetko pre to, aby národný hlas v tejto vláde nezanikol.

Veríme, že nás podporíte v našom rozhodnutí, že sme Zuzana Čaputovú nepočúvali. Ona nepočúvala nás, keď sme zbierali hlasy na referendum. Svojim rozhodnutím ich v tej dobe, len tak zarezala.

Čaputová v parlamente: VYPOČULI STE SI HOVORKYŇU OPOZÍCIE
Televízia TA3 nazvala dnešné vystúpenie prezidentky Zuzany Čaputovej v Národnej rade SR „top udalosťou“. Nie som presvedčený, že to tak je, dokonca si myslím, že bolo úplne zbytočné. Preto budem stručný. Sľubuje v úvode svojho statusu na sociálnej... Čítať ďalej
18 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik