Majerský, ktorý si nevie urobiť poriadok s vlastou manželkou, sa pustil do Fica
18 | 01 | 2024 I Tibor Malý

Menovanie Kotlára za splnomocnenca pre vyšetrovanie covidu je podľa lídra KDH Majerského nepodarený vtip. Podľa toho istého Majerského, ktorý je zásadne proti, aby sa v Bruseli prijímali podobné rezolúcie, aká je dnes na stole, a podľa toho istého Majerského, ktorého manželka - europoslankyňa Miriam Lexmann - nielenže v EP nehlasovala podľa oficiálneho stanoviska svojej strany, ona sa hlasovania vôbec nezúčastnila! Čo je pre europoslanca neprípustné. Politik bez názoru tam totiž nemá čo robiť!

Vláda SR dnes schválila štatút komisie pre vyšetrovanie pandémie COVID-19 a za splnomocnenca pre vyšetrovanie pandémie vymenovala poslanca Národnej rady SR Petra Kotlára. "Menovanie pána poslanca Kotlára do tejto funkcie považujeme za nepodarený vtip a reálne sa zamýšľame, či túto informáciu myslí vláda skutočne vážne," uviedla KDH na svojej facebookovej stránke.

Nový splnomocnenec podľa Majerského nespĺňa odborné ani morálne požiadavky na to, aby vyšetroval predchádzajúcu pandémiu.

KDH SA PREBRALO Z HLBOKÉHO SPÁNKU: TOTO NIE! - odkazujú Bruselu a progresívcom
Poslanci Európskeho parlamentu v stredajšom hlasovaní v Štrasburgu prijali uznesenie, ktoré kritizuje návrh novely trestného zákona predložený vládou slovenského premiéra Roberta Fica. Opozičné Kresťanskodemokratické hnutie (KDH) nesúhlasí s tým,... Čítať ďalej
17 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

"Súhlasíme s tým, že je potrebné sa ku pandémii vrátiť a vyvodiť z nej závery, no tie majú smerovať hlavne do budúcnosti a majú pripraviť Slovensko na krízové situácie podobného druhu. Očakávame však, že nové vedenie ministerstva zdravotníctva, ale aj samotná vláda, jasne zadefinuje celý krízový manažment prípadnej pandémie, či iných mimoriadnych udalostí, zemetrasení či ozbrojených konfliktov," upozorňuje KDH.

Konkrétne opatrenia očakáva od novej vlády aj prípadných kompetentných splnomocnencov. "Slovensko nepotrebuje na vyšetrovanie pandémie pána Kotlára, ktorý ide skúmať prítomnosť nanočastíc, či mikročipov vo vakcínach. Slovensko potrebuje rozbor pandémie a poučenie sa z nej, aby bolo čo najdôkladnejšie pripravené na nové krízy a nové výzva pri ochrane obyvateľstva," dodávajú progresívni kresťania.

KDH by si mala predovšetkým urobiť poriadok vo vlastných radách, začať preorientovávať svojich kresťanských konzervatívnych voličov na nové liberálno-progresívno-dúhové smerovanie, začať si kopať vlastný politický hrob, a potom riešiť Vakcínu ako slobodu!

NIEKOMU EŠTE BUDE HORÚCO! Vláda nariadila PREVERENIE manažmentu pandémie
Peter Kotlár sa stal splnomocnencom vlády SR pre pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19. Kabinet vo štvrtok schválil jeho menovanie. "Úlohou novovymenovaného splnomocnenca bude plniť koordinačné úlohy... Čítať ďalej
18 | 01 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik