ZBRAŇ HROMADNÉHO NIČENIA PROGRESÍVCOV - ŠIMKOVIČOVÁ! Lucka Nicholson má už prvé príznaky ochorenia
18 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová po tom, ako roky kope do Slovákov a takmer všetkého slovenského, si akosi zvykla cez sociálne siete viesť s rôznymi ľuďmi akúsi korešpondenciu. Tentokrát sa pustila do Martiny Šimkovičovej. Z nej vo svojom statuse na Facebooku dokonca neváhala urobiť jednotku „nenávisti voči menšinám a nekultúrnosti“. Touto jednotkou je podľa europoslankyne jedna martina. No proste horúčka.

 

Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky informovalo, že nebude dotovať moderné, trendové výstrelky, ktoré nereprezentujú krajinu ako takú a už vôbec nie v najlepšom svetle. Podpora pseudozdružení nie je v náplni jeho činnosti a nezaslúži si primárnu pozornosť.

Ako uviedlo ministerstvo, využívanie hmotných zdrojov musí byť starostlivo prediskutované. Ledabolé vyhadzovanie peňazí smerom k inštitúciám s nekonkrétnymi princípmi bez udania presného využitia nie je v záujme nášho štátu. Slovensko musí dbať o reprezentáciu krajiny v najhodnotnejšom slova význame.

Financie, o ktoré žiadajú projekty podporujúce a obhajujúce „sexuálne práva“ nemajú prioritu už len z toho dôvodu, že ich princípy sú spochybneniahodné. Dôležité je dotovať hodnoty skutočne vkusné, ušľachtilé a sofistikované, ako je umenie alebo architektúra. V konflikte umenie, architektúra vs. „drag queer festival PRE DETI (!!!) nemá druhá strana absolútne, našťastie, šancu uspieť. Toto všetko odobrila šéfka kultúry Martina Šimkovičová. A vlastizradkyňa z lavíc Európskeho parlametu Nicholsonová to očividne nevie stráviť.

Europoslankyňa nezabúda spomenúť vraždu na Zámockej, kde mala podľa nej vláda zapáliť symbolickú sviečku. Namiesto toho vládni predstavitelia robia veci, ktoré sa pani europoslankyni Ďuriš Nicholsonovej vôbec nepáčia. Samozrejme, zo Slovákov aj v tomto statuse urobila nekultúrnych ľudí, vďaka ktorým nám tu bude pribúdať z nenávisti vraždiacich Krajčíkov. Ministerkinu prácu podľa Ďuriš Nicholsonovej sleduje aj mama jedného zo zavraždených a Ďuriš Nicholsonová Šimkovičovej vyčíta, že ak sa nebodaj zopakuje niečo podobné, ako Zámocká, vinná bude ministerka.

Vyšetrovanie vraždy ukončené

„Z nenávisti sa pred viac ako rokom udiala na Zámockej ulici v Bratislave dvojnásobná vražda. Tento týždeň ukončili jej vyšetrovanie. Človek by očakával, že nová vláda by v normálnej krajine mohla vyslať nejaký symbolický signál. Napríklad zapáliť sviečku na mieste, kde vrah z nenávisti zavraždil Juraja a Matúša. Toto by sa dalo nazvať návratom k normálnosti,“myslí si europoslankyňa. Tej prekáža, že Robert Fico sa bol pokloniť pri hrobe posledného socialistického prezidenta a rodáka z Bratislavy Gustáva Husáka.

„A vy ste si odgrcli ďalšiu dávku nenávisti na LGBT komunitu,“ prechádza europoslankyňa k jadru problému.

Vyšetrovanie tragickej streľby na Zámockej ulici zastavili
Vyšetrovanie tragickej streľby na Zámockej ulici v Bratislave zastavili. Pri teroristickom útoku zomreli v októbri 2022 dve osoby. Potvrdilo sa, že strelcom bol Juraj K. Na pondelkovej tlačovej konferencii o tom informoval špeciálny prokurátor... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Aj pani europoslankyňa si odgrcla dávku nenávisti?

„Na sociálnych sieťach sa ľudí pýtate, či chcú peniaze z kultúry použiť na rekonštrukciu pamiatok alebo na podporu parazitov z mimovládok, ktorí v baroch pripravujú deti na dúhový pride. Toto je priame podporovanie nenávisti voči lesbám a gejom. Šírite nenávisť vo fejsbúkovom semeništi primitívnych hejslovákov, ktorí sa ku kultúre dostali najbližšie, keď protestovali pred DPOH, lebo si bustu Hviezdoslava pomýlili s odrezanou hlavou. Toto je manifest nenávisti,“ píše ďalej v nie príliš láskavom tóne europoslankyňa.

Ministerka odtrhnutá od reality

„Vaše hejty sledujú mladí ľudia. Koľkým z nich ste takto odovzdali takú nálož nenávisti voči teplým, že z nich vyrastie ďalší Krajčík? Uvedomujete si vôbec silu vašich slov? Uvedomujete si vašu zodpovednosť za život a bezpečnosť LGBT ľudí? Alebo ste už celkom odtrhnutá od reality ako ministerka, ako žena, aj ako matka?,“ vyčíta Ďuriš Nicholsonová ministerke, ktorej „hejty“ číta aj mama zavraždeného Juraja Vankuliča.

Ostrá, ako maďarská paprika

„Viete, akú bolesť jej tým spôsobujete? Ako má po vražde svojho syna chodiť do práce, odvádzať dane a žiť v krajine, kde ste vy ministerkou?,“nepokryte útočí europoslankyňa na Šimkovičovú. Tá podľa europoslankyne šliape po pamiatke jemného a citlivého chlapca s vrodeným citom pre vkus.

„Šliapete po právach občanov, ktorí sú daňovými poplatníkmi. Podporujete nenávisť voči homosexuálne orientovaným dospelým aj tínedžerom, ktorí čelia šikane na pracoviskách aj na školách. Vyháňate ich z krajiny, lebo sa kvôli vašim hejtom už necítia na Slovensku bezpečne,“ hejtuje Ďuriš Nicholsonová ministerku.

ŠTS odsúdil na peňažný trest muža, ktorý schvaľoval útok na Zámockej
Samosudkyňa Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku odsúdila obžalovaného Jozefa B. za schvaľovanie útoku na Zámockej ulici v Bratislave na peňažný trest v sume 700 eur. V prípade jeho nezaplatenia by si musel odpykať náhradný mesačný trest... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Dopredu vinná?

„Vaše útoky proti LGBT ľuďom môžu vyústiť do tragédie presahujúcej to, že ste sa práve vy stali ministerkou kultúry. Spoločenská zodpovednosť za vraždu Juraja a Matúša, ako aj za všetky nenávistné prejavy voči gejom a lesbám na Slovensku, by sa mala tiež merať jednou martinou. Či už pred súdom alebo v pekle,“stavia sa na záver Nicholsonová do roly inkvizítorky.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik