Europoslanec: Transparentnosť a korupcia? Začnite u Leyenovej (VIDEO)
19 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Milan Uhrík (Republika) Bruselu vyčíta, že vie neustále moralizovať, poučovať a strednú Európu nútiť do niečoho, čo nechceme, no samo vedenie EK je presiaknuté korupciou. Aj občania na Slovensku majú právo na vlastný názor a vlastný život. Aj naši občania platia dane, z ktorých je spolufinancovaný rozpočet EÚ, a aj tie ich namyslené progresívne zadky. Tak láskavo nech začnú slúžiť skutočným záujmom Európy, píše Uhrík pri svojom videu na Facebooku.

Šialený deň v EP

„Maďarsku chcete odobrať eurofondy a Slovensko chcete v hlasovaní potupne označiť za krajinu s históriou nenávistných zločinov a vraždy novinára. A to len preto, že sa vám nepáčia demokraticky zvolené vlády v našich štátoch,“vyčíta kolegom v pléne EP Milan Uhrík s tým, že k členom z východu EÚ pristupujú, ako k občanom druhej kategórie.

DRŽTE SI KLOBÚKY! Progresívne médiá nás majú za úplných bláznov!
To, čo napísala maďarská verzia Denníka N (Napunk) nahnevalo Győrgya Gyimesiho, podpredsedu strany Aliancia. Konštatuje, že progresívne médiá majú túto menšinu za úplných bláznov. Gyimesi vysvetľuje, že mu ide o „senzačné“ odhalenie sumy, akou sú... Čítať ďalej
18 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Nie je toto vydieranie?

„Stále nás chcete o niečom poučovať, niečo nám vnucovať a keď začnú mať občania toho plné zuby, tak sa zase ide vyhrážať odobratím eurofondov, alebo zrušením hlasovacích práv v EÚ,“ nepáči sa Uhríkovi, pričom do videa vložil pasáž s predsedníčkou EK, ktorá hovorí, že Maďarsku ostáva zmrazených zhruba 20 miliárd eur. Leyenová v dokrútke vysvetľuje dôvody zmrazenia – obavy o práva LGBTI komunity, akademické slobody, azylové práva a zostanú zmrazené až dovtedy, kým Maďarsko nesplní všetky podmienky.

Upracte si najskôr doma

„Ale aj naši občania platia dane, z ktorých je financovaná aj táto Európska únia, aj, s prepáčením, vaše zadky. Aj naši občania majú právo na vlastný názor a na vlastný život. Preto vás varujem! Prestaňte sa neustále vyhrážať strednej Európe! My sa vašich vyhrážok nezľakneme,“ upozornil Uhrík spoza rečníckeho pultu.

„A ak chcete vyšetrovať transparentnosť a korupciu, tak začnite tu, v Európskej komisii, u predsedníčky Leyenovej a jej miliardových kšeftov s Pfizerom!,“ uzavrel Uhrík.

Reč Radačovského v EP sa dostala do staníc celej Európy! A konšpirátori z Markízy sa pridali
TOMÁŠ VALÁŠEK (PS), VLADIMÍRA MARCINKOVÁ (SaS), ADEL GHANNAM A NEKONŠPIRATÍVNA TV MARKÍZA! Liberálna "objektívna" Markíza sa opäť predviedla! Poprekrúcala reč europoslanca Miroslava Radačovského a podiskutovala si o tom s predstaviteľmi opozičného... Čítať ďalej
18 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik