ŽE VÁS HANBA NEFACKUJE! TVRDÉ ODKAZY Hegerovi, ktorý sa pustil do Roberta Fica
17 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Takto sa to nerobí, pán premiér Fico! Odkazuje na sociálnej sieti expremiér Eduard Heger (Demokrati) premiérovi Robertovi Ficovi (SMER - SSD). Fico podľa Hegera neplní predvolebný sľub. Ľudia nechávajú Hegerovi v komentároch TVRDÉ odkazy, vyberáme z nich!

Európska komisia potvrdila, že Robert Fico neplní ďalší predvolebný sľub, píše na sociálnej sieti expremiré Eduard Heger, ktorý zdupkal od Igora Matoviča (bývalé OĽaNO).

Heger poukazuje na tempo konsolidácie verejných financií a kritizuje Roberta Fica: "Sľúbil, že bude konsolidovať 0,5% HDP. To sa však nedeje. Je to čierne na bielom aj perom Európskej komisie."

Heger cituje Európsku komisiu v súvislosti s kritikou Roberta Fica v dvoch bodoch. A to:

"...že si pomohli účtovným trikom a teda o konsolidáciu nejde. Na to sme poukazovali už po schválení rozpočtu na vláde."

"...že si pomohli znížením príspevku do druhého piliera dôchodkového sporenia, čo taktiež nemožno považovať za konsolidáciu v pravom zmysle slova. Nehovoriac o tom, že tým výrazne poškodzuje budúcich dôchodcov."

"Komisia dnes totiž uviedla, že deficit verejných financií nebude v tomto roku 6 % HDP, ako to vypočítal minister financií Kamenický, ale až 6,3 % HDP - teda nie menej, ale viac ako vlani. A teda ďalší zo sľubov sa opäť nekoná. Takto sa to nerobí, pán premiér!" konštatuje Eduard Heger.

Europoslankyňa Ďuriš Nicholson ok.dáva kolegyňu Moniku Beňovú
Klamári sú aj v Európskom parlamente, tvrdí europoslankyňa Lucia Ď. Nicholson, ktorá celý jeden status venovala svojej kolegyni z EP Monike Beňovej. Voľby do EP sa blížia. Kým Monika Beňová má šancu opäť mandát získať, s Luciou Ďuriš Nicholson to... Čítať ďalej
16 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Čo odkazujú ľudia

-Asi by sa mal íst poradiť s Edkom vodkáčikom!!! Vy už ste ukázali ako sa to robí. Už čušte tam kde ste a neotravujte ľudí.

-Ako sa to nerobí si už ukázal, tak teraz pekne seď a mlč. Nemiešaj sa do politiky, aj tam jej prd rozumieš. Ty aj ten hlupák, čo ťa stiahol do politiky.

-Fascinujúce!!! Dojebali ste štát za tri roky a vy ukazujete na Fica, že to pomaly opravuje!!!

-keď vieš ako sa to robí, prečo si nás zadlžoval keď si premieroval??

-P. Heger, Ten dlh ste spravili Vy!!!!!! Že máš tu drzosť sa ešte ozývať. Spravíte dlh a druhý za Vás musí znižovať.!!!.

-Eduard Heger už sme videli ako sa to nerobí! Ukázali ste nám aj s Matovičom tak už zmlkni a nerob si hanbu 

-Mal si možnosť nam ukázať ako sa to robí. A tvoj výsledok je 2,9%. A hotova spúšť co tu po vas ostala. Ja nehovorim ze to co tu je, je nieco výnimočné ale proti vam je to maga skvelé.

-Už toto vaše blúznenie nemôžem ani čítať!

-Však vy ste doslova sabotovali Slovensko a hazardovali so životmi občanov keď ste dali termín predčasných volieb o takmer rok neskôr ako je vo svete normálne. Spamätajte sa konečne a už neotravujte

-Pan Heger, niekto ten deficit vyrobil…, to ci ho bude alebo nebude Kamenicky konsolidovat, je uz ina vec. Partia okolo Igora Matovica ho vytvorila, to zvladne aj najslabsi ekonom, no konsolidacia je vlastne dvojnasobna praca a to uz nie je celkom trivialna praca…

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik