VRAŽDA NOVONARODENIATKA! POLÍCIA KONÁ!
17 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Polícia začala trestné stíhanie v súvislosti s utorkovým (16. 1.) prípadom nálezu mŕtveho novorodenca v obci Gajary.

TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Jana Šimunková.

"Prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci zločinu vraždy novonarodeného dieťaťa matkou," uviedla Šimunková.

Bábätko mala podľa informácií portálu Pluska údajne porodiť do toalety jedna z miestnych žien vo vysokom štádiu tehotenstva. V čase pôrodu sa mala nachádzať doma len so svojím otcom. "Ten mal vraj po jej pôrode vyhodiť do smetného koša telíčko aj placentu. Mladá žena bola prevezená v sprievode polície na výsluch," píšu.

Portálu TVNoviny.sk sa podarilo rozprávať s rodičmi mladej ženy, ktorá podľa jej matky mala mať onedlho termín pôrodu. 

Mladá žena mala podľa jej slov potratiť a porodiť už mŕtve dieťa. „Placentu dal manžel do kontajnera. Ja som bola v robote, stalo sa to o piatej,“ uviedla žena pre TV Noviny.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik