PALLAS ATÉNA REMIŠOVÁ pokračuje v plejáde absurdít: PREMIÉR JE ŠPINAVEC! (VIDEO)
18 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Róbert Fico pred pár dňami odišiel na svetové fórum do Švajčiarska. Veronika Remišová bola z tohto faktu totálne pohoršená. Označuje premiéra ako osobu, ktorá si niečo takéto nezaslúži, pretože je zahanbujúcim elementom, ktorý robí Slovensku zlé meno.

Výkladná skriňa slovenskej ekonomiky, Pallas Aténa Remišová, veľkodušne rozhadzujúca milióny eur do stratena, hovorí o Robertovi Ficovi ako o osobe, nehodnej reprezentovať Slovenskú republiku. Vo svojom statuse tvrdí, že predseda vlády je človekom „... ktorý nám opäť ide robiť hanbu...“

Richard Raši, minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie, dedič jej impéria vie, kto narobil hanbu Slovensku už doma. Po skontrolovaní jej bordelárčenia v rezorte, ktorý spravovala krátku dobu vie, kto v skutočnosti urobil hanbu svojej krajine. Práve Veronika Remišová, snáď domnievajúca sa, že by urobila Slovensku lepšie meno ako Robert Fico.

„Bruselské médium Politico ho zaradilo na zoznam dvanástich špinavcov, nevítaných ľudí na tomto ekonomickom fóre...“ Práve Politico patrí medzi médiá, ktoré sa nemôžu v žiadnom prípade označiť za objektívne, pretože svojim obsahom potvrdzujú sympatie voči euroinštitúciám prenasledujúcim politikov, konajúcim v prospech suverenity vlastných štátov. O tom ale Remišová nepovie ani slovo.

Politico, zveľaďované Remišovou označilo Fica za čiernu ovcu politiky „... z dôvodu jeho minulosti i trestných stíhaní, ktoré v súvislosti s jeho vládou na Slovensku bežia...“ Remišová, ako vždy fabuluje a mýli si pokusy o odvolanie s trestným stíhaním. Robí to tak, ako keď si mýlila počas práce v svojom rezorte rozhadzovanie miliónov so spravovaním ekonomiky.

Veronika by videla na prestížnom fóre najradšej seba

„Namiesto toho, aby Slovensko malo dôstojnú reprezentáciu (kto vie, koho tým myslí), aby vláda robila dobré meno Slovenskej republiky v zahraničí, tak Róbert Fico z nás opäť robí čiernu dieru nielen Európy, ale aj sveta.“ Čierna nielen diera, ale vyhasínajúca hviezda, do ktorej unikali obrovské čiastky peňazí, ktoré do nej hádzala rýchlosťou svetla Remišová nie je podľa nej relevantnou témou. Dojímavá Remišová označila konanie premiéra za trúfalosť, keď sa vyjadrila, že si to slušní ľudia na Slovensku nezaslúžia.

Možno by sa na švajčiarskom fóre lepšie vynímali poslanci za stranu OĽaNO ako Matovič, Pročko, či ona sama. Pri jej úrovni je však spochybniteľné, či vie, kde Švajčiarsko vôbec leží. Ale na to treba zabudnúť. Tak, ako na všetko, čo napáchala sama a čím svojej krajine uškodila. Remišová je totiž, eufemisticky povedané, čiernou dierou, do ktorej unikali také sumy peňazí, že nemá právo kohokoľvek kritizovať. 

VERONIKA REMIŠOVÁ PREŠUSTROVALA SKORO 4 MILIÓNY €. Tu je dôkaz NKÚ
"Tá pani, ktorá ešte nedávno riadila informatizáciu štátu tvrdí, že som dezinterpretoval správu Najvyššieho kontrolného úradu. Tento obrázok pochádza od NKÚ. Tak si urobte názor sami," uviedol na svojom profile Richard Raši. Hospodárenie štátnej... Čítať ďalej
12 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik