Milan Mazurek upozorňuje! Magori v europarlamente chcú prepisovať učebnice
17 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

"MAGORI V EUROPARLAMENTE CHCÚ HANEBNE PREPISOVAŤ UČEBNICE," upozorňuje na sociálnej sieti Telegram Milan Mazurek.

V príspevku zdôrazňuje, že okrem rezolúcie, ktorá je proti Slovensku a ktorú iniciovali "slovenskí" opoziční politici, je nutné si všímať aj to, čo môže mať ešte horší dopad.

Podľa Mazureka sa plánuje krok, ktorým sa majú naše deti prerobiť na euroobčanov.

Mazurek vysvetľuje aj to, o čo ide a zverejňuje malú ukážku zo správy, ktorú schválil Európsky parlament.

Správa je podľa neho plná tých najťažších progresívnych žvástov a nezmyslov, aké si len viete predstaviť.

"Hovorí sa v nej o tom, že treba do škôl viac "európskych" dejín a menej národnej histórie. Zároveň správa hovorí, že výučba dejepisu je vraj málo multikultúrna a inkluzívna a chce to napraviť. Správa obsahuje tiež protibelošskú demagógiu o tom, akí boli Európania zlí násilnícki šovinisti," píše Mazurek.

"Otvoreným cieľom je spoločné európske historické vedomie ako základ európskej identity," dodáva.

Výsledkom je podľa neho to, že naši žiaci budú mať ešte menej vedomostí o dôležitých osobnostiach a udalostiach našej národnej histórie, ale budú "väčšími Európanmi". 

Podľa Mazureka sa im zároveň budú gumovať hlavy tým, ako vraj vždy Európania všetkým ubližovali... "Teraz asi majú splatiť svoj "historický dlh" tak, že budú pridávkami kŕmiť celú Afriku a arabský svet??" Pýta sa Mazurek.

"INTELIGENTNÍ ĽUDIA SA PÝTAJÚ: Ako hlasovali naši europoslanci?" 

"Iba JEDEN bol proti, iba DVAJA sa zdržali a všetci OSTATNÍ boli ZA. Skúste uhádnuť, kto z našich europoslancov ako hlasoval," dodáva Mazurek v závere príspevku na sociálnej sieti.

Pán generálny prokurátor, preverte TENTO prípad, lebo to je moc..., hovorí Erik Kaliňák
"Pán generálny prokurátor Žilinka, obraciam sa Vás s jedinou žiadosťou. Preverte tento prípad, lebo toto je moc," hovorí vo videu zverejnenom na sociálnej sieti Erik Kaliňák (SMER - SSD). VIAC VO VIDEU: <iframe... Čítať ďalej
17 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik