Matúš Šutaj Eštok: Progresívne Slovensko dáva jasne najavo, o čom sú ich „občianske protesty“ (VIDEO)
18 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Michal Truban, známy to zosmiešňovač pracujúcich občanov, ktorých definoval ako hlupákov, uviedol na pravú mieru, o čo ide v „občianskych protestoch.“ Nejde ani tak o nejaké podržanie nad vodou byrokratickej inštitúcie s názvom Úrad špeciálnej prokuratúry. Neomalene, bez štipky diplomatického talentu tvrdí, že ide iba o prezidentskú kampaň.

„Teraz sa blížia prezidentské voľby a aj toto naťahovanie, vďaka tomuto naťahovaniu, robí sa „téma“ z tohto všetkého, pretože Fico to chcel mať všetko zrušené...“ Truban, ako je mu príznačné, bagatelizuje ušľachtilosť protestov. Jeho progresívne sebavedomie dalo jednoznačne najavo, že nejaký Lipšic je progresívcom a liberálom srdečne ukradnutý. Liberáli nechcú dovoliť, aby mala koalícia ruku nado všetkým, čo je, samozrejme, predstavou polito-paranoikov, tak podniká protiopatrenia podozrivého kalibru.

Truban nie je schopný držať jazyk za zubami. Uvidíme, ako to poteší jeho kolegov...

„Práve takýmto naťahovaním to má praktický význam potom vo voľbách, kedy to bude veľmi veľká politická téma...“ obštrukcie a protesty teda nie sú ničím iným, ako predlžovaním kampane v prospech Korčeka a, nebojím sa povedať, oblbovaním faktov neznalých občanov, ktorí sa podieľajú na slovenskom minimajdane.

„Presne tak...“ konštatuje vo svojom profile Eštok s pokojom Angličana. „Truban jasne povedal, že protesty nie sú občianske, ale práve naopak. Sú politicky motivované prezidentskou kampaňou Ivana Korčoka.“ Je to hororový scenár, pretože ak ešte nie je niekomu jasné, čo za kreatúru je Ivan Korčok, môže na to veľmi doplatiť. „Viete, kto je Ivan Korčok?“ pokračuje minister vnútra. „Ivan Korčok bol podržtaškou najprv Vladimíra Mečiara, potom Mikuláša Dzurindu, následne verne slúžil Robertovi Ficovi, aby nakoniec prezliekol kabát a bol súčasťou toho najväčšieho zla, a to vlády Igora Matoviča.

Vraj NEZÁVISLÝ Korčok: Témou prezidentských volieb bude rovnováha
V tohtoročných prezidentských voľbách pôjde politicky o to, či predseda vlády cez úrad prezidenta ovládne celú moc v štáte a sústredí do jedných rúk. Kandidát na prezidenta Ivan Korčok to uviedol na pondelkovej tlačovej konferencii. Za kľúčovú tému... Čítať ďalej
08 | 01 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Anna Belousovová ho vo svojom interview označila za kariérneho politika. Ako lepšie možno nazvať tohto hada, ktorý sa vtierka do priazne pseudorevolucionárov, premŕzajúcich na námestiach. Aby neboli prekvapení, keď sa stane prezidentom, čo nie je nemožné, lebo kde sa dvaja bijú, tretí víťazí a doslova okašľal záujmy tých, ktorým zdanlivo dnes lezie do zadku. Má s tým totiž veľa skúseností a ako politický pragmatik to vie využiť v svoj prospech a prospech tých, ktorých zastupuje. Ako exemplárny antislovák nemajú jeho záujmy so záujmami občanov totiž nič spoločné.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik