ANDREJ DANKO DOSIAHOL SVOJE: „Vlasteneckí“ liberáli budú krčiť nosom (VIDEO)
19 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Toľko komentované Ministerstvo cestovného ruchu a športu je na svete. Opozícia, na čele s liberálmi bojovala čo sa dalo, ale nevyšlo. Ich „argumenty,“ aby sa peniaze „nemrhali“ na to, čo môže našu malú krajinu od Tatier k Dunaju zviditeľniť v tom najlepšom svetle nestačili. Ale oni zviditeľnenie našej krajiny vidia tak, že na ňu kydajú v Europarlamente.

„Milí priatelia, sen, ktorý som mal v roku 2019, kedy som chcel už Ministerstvo cestovného ruchu a športu, je dnes realitou,“ vyjadril sa na svojom profile s uspokojením predseda národniarov, Andrej Danko. Hoci sa na neho toho sype v posledných dňoch toľko, že by to len málokto ustál, splnenie tohto sna mu určite pridá na silách. „Nech si hovorí každý čo chce, ale najdôležitejšie je, že športovci budú mať svoje ministerstvo, že cestovný ruch bude mať svoje zastúpenie ľudí, ktorí budú počúvať, že Slovensko má nádej na jednotnú prezentáciu a systémové plánovanie športových podujatí,“ vyjadril sa Danko.

Šport, nie je len radosť, ale aj možnosť obrovských zárobkov pre Slovensko.

Slovensko má čo ponúknuť okolitým štátom v oblasti cestovného ruchu. Pozrime sa len na susedných Rakúšanov. „Ak Rakúšania dokážu desaťkrát viac ľudí počas roka ubytovať, myslím si, že máme obrovské rezervy, a toto bude jediné ministerstvo, ktoré dokáže pre štát aj peniaze takýmto spôsobom zarobiť,“ akceptuje svoje presvedčenie Andrej Danko. Je hlboko presvedčený, že takéto ministerstvo žiadni členovia darmožráčsky orientovanej politiky, ako sú politici zo strany SaS alebo Progresívne Slovensko, systematicky pracujúce na samovražde Slovenska nezrušia.

„Milí športovci, nech to slúži vám,“ poprial srdečne Andrej Danko. „Nech vy rozhodujete o financiách, nech peniaze z hazardu idú na šport, na naše deti, na našich reprezentantov. Gratulujem športovej obci a ďakujem úprimne za podporu...“ dodal s potešením podpredseda Národnej Rady Slovenskej republiky.

Netreba sa však tešiť predčasne. Sú tu aj tí, čo držia za chrbtom dýku, ktorou chcú zabodnúť smrteľnú ranu do srdca Slovenska.

V dobe, keď sa snaží opozícia a jej prívrženci o roztrhanie Andreja Danka akýmkoľvek spôsobom vo svojich zuboch, o jeho trápne skompromitovanie, nehľadiac na čokoľvek, čo spáchali ich favoriti, nebude takýto krok, pozitívne vplývajúci na obraz predsedu SNS ľahko stráviteľným sústom. Je možné, že jeho činy, ktoré sa v budúcnosti môžu ukázať ako absolútne kladné, budú terčom útokov liberálov. Je tiež možné, že investícia na povzbudenie ega malého národa bude „zbytočnou“, tak ako to proklamujú liberáli v zelených tričkách, nehľadiaci na záujmy národa, iba na záujmy jednotlivcov.

ANDREJ DANKO bude bojovať za svoje ministerstvo. Liberálom vytrel zrak
Predseda národniarov má liberálnu opozíciu v zuboch. Vôbec sa tým netají. Uvedomuje si úlohu, akú zohráva šport v úlohe pozitívnej reprezentácii akejkoľvek krajiny. Liberáli by však najradšej míňali peniaze na dúhové pochody a podporu práv rádoby... Čítať ďalej
14 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Môžeme sa len nádejať, že sa nič také nestane. Inak Slovensko upadne v zabudnutie, lebo jedinečné športové talenty, ktoré tu máme a historické pamiatky ktorými sa môžeme pýšiť je nutné podporiť. Dotovať ich. Takáto investícia sa nám vráti. Bez akýchkoľvek pochýb. Sú si to však ochotní pripustiť i antislovenskí politici ako sú Šimečkovci podporujúci vlastizradcu Korčoka? To je národne existenčnou otázkou. Ich propaganda nemieri totiž nikam inam, ako k záhube ega krajiny v srdci Európy.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik