TOTO SI POZRITE! Krescanko Dibáková ONEMELA pri Robertovi Kaliňákovi
16 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Dosť bolo lží je názov videa, ktoré zverejnila strana SMER SD. Robert Kaliňák, minister obrany dostal moderátorku TV JOJ Janu Krescanko Dibákovú do poriadne nepríjemnej situácie. Až tak nepríjemnej, že onemela.

"Lipšic s bývalou vládou tri a pol roka prenasledovali opozíciu, ale kšefty Kolíkovej brata s RTVS alebo úplatok 100-tisíc eur pre Mikulca im neprekážali. Keď bolo zastavené moje trestné stíhanie, Lipšic sa dušoval, ako preukáže moju vinu na Najvyššom súde, no ten mu len odkázal, že klame. To jediné im ide. Vedia iba klamať a podvádzať, tak ako to robia aj teraz pri novele trestného zákona. Je najvyšší čas prestať chrániť Lipšica a pozrieť sa pravde do očí. Prvý krok k návratu právneho štátu bude zrušenie špeciálnej prokuratúry," hovorí Robert Kaliňák.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik