Filip „Fiki“ Sulík, syn-profesionál, to tentokrát „prefikol“! Zasa sa prekecol a otecko z neho radosť mať nebude
18 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Andrej Danko nie je jediný, ktorý má problémy so šoférovaním. Ibaže sa tým nechváli, na rozdiel od jedného z profesionálnych synov opozície. Syn svojho ocka, známeho to dubajského someliéra a rozbíjača barov, Richarda Sulíka, sa svojimi šoférskymi (ne)schopnosťami netají.

„Kontroverzný“ synáčik rezignujúceho predsedu SaS získava čoraz väčšiu popularitu na sociálnych sieťach. A kým Andrej Danko prehodnocuje svoju nehodu a jeho svedomie má čo robiť, „Fikiho“ neschopnosť je, aspoň podľa neho, jeho prednosťou.

Vypapaný Filipko sa rád pochváli aj tým, čím by nemusel.

Gurmán, míňajúci tisíce eur mesačne len za dobré papanie nevie udržať ústa na uzde. Keď sa ho jeho „obdivovatelia“ opýtali, kde prišiel k svojej pozoruhodnej prezývke (ak si ju teda nedal sám), neotáľal a vytiahol pôsobivú story.

„Keď som mal osemnásť a mal asi dva týždne vodičák, tak som mal vážnu havárku s električkou na maminom aute.“ Samozrejme, na vlastné si „Fiki“ nikdy nemusel zarobiť. Nikto by sa zrejme nečudoval, ak by ho ešte rodičia kŕmili a kupovali mu cumlíky. Mama mu teda nedovolila požičať si jej auto, ale on si dovolil nedávať si pozor. „Kamoši ma začali volať že Fiki Lauda, čo je vlastne mix Fiki x Nikki Lauda (F1 pretekár, čo mal vážnu haváriu),“ upovedomil svojich zrejme menej znalých a ešte menej chápajúcich obdivovateľov.

„A tak mi to prischlo. Mimochodom, to bola moja prvá a posledná nehoda a v novembri to bolo desať rokov, čo mám vodičák,“ vykecal sa Filipko na verejnosti. Čo povie na jeho otvorenosť otecko, to sa ešte nevie. Momentálne totiž dopravné nehody medzi politikmi a ich blízkymi nie sú práve populárnou témou. Možno bude mať Fiki šancu si zajazdiť preteky na austrálskej pštrosej farme, kde si sadne s poriadnymi vtákmi, medzi ktorých určite patrí aj on sám...

ODPADNETE čím sa chváli SYN RICHARDA SULÍKA! Nezaprel oteckove maniere (FOTO)
Nechceli by ste byť synom toho správneho otecka? Syn Richarda Sulíka, na Slovensku presláveného bonvivána a hedonistu sa môže „buchnúť po vrecku.“ Či rozhadzuje zo svojho, pretože má Filipa nielen v mene, nevieme, ale je tu istá pravdepodobnosť, že... Čítať ďalej
28 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik