Verča prská: FICO CHCE DAŤ PO PRSTOCH OPOZÍCII! A TO SA NEMÁ...
15 | 01 | 2024 I Dušan Janek

„Vyhráža sa našej „koalícii“," utrpela racionálna terminológia už v prvých slovách, ktoré vypustila zo svojich podarených úst rozhadzovačka miliónov zo štátneho rozpočtu. „To by sa mu náramne hodilo!“ prská Remišová vo svojom novom statuse ako opľutá panvica. Bojí sa, že bude s bývalým OĽaNO amen.

Ako zástankyňa logického práva, pričom práve jej logika spolu s matematikou vždy unikala medzi prsty ako piesok obhajuje Daniela Lipšica a zastáva sa ho o život. Vraj má nastražené pasce na tohto bojovníka proti Sarumonovmu Zlu, trpiacemu nemalou mierou megalománie.

„Vyhráža sa špeciálnemu prokurátorovi a opakuje lži, ktoré o Lipšicovi šíri na sociálnych sieťach jeden bohatý, trestne stíhaný podnikateľ. To kde sme sa dostali, že predseda vlády musí hovoriť nie z vlastnej hlavy, ale dostáva podklady od trestne stíhaných ľudí,“ zúfa si Remišová...

Premiéra označuje ako kohosi, kto na svojich voličov vypúšťa hnusnú zmes klamstiev a konšpirácií

„Vyplakáva, že každý mu robí zle – médiá, opozícia, ľudia v uliciach, konšpiruje, ako im vraj hrozí nejaké tajomné nebezpečenstvo, hoci ochranka sa od týchto papalášov nepohne ani na krok a prevážajú sa v štátnych limuzínach. Čo majú povedať bežní ľudia, ktorí nemajú ochranku a reálne musia čeliť ťažkostiam, alebo čo má povedať dobodaná dievčina vo vlaku, či obete domáceho násilia, kde vláda zlyhala?!,“ splieta pochybná ekonómka piate cez deviate.

Je o Veronike Remišovej verejne známe, že má tak krátku pamäť ako vedenie, na ktorom si často stojí

„Fico pre Slovensko nerobí absolútne nič, len kŕmi ľudí infantilnými príbehmi o protokolárnych daroch, ktoré dostal údajne od nejakého papaláša z ruského parlamentu...“ a už sa tu začína verklikovanie s konšpiráciami s nádychom „údajna.“ Hovorí o tom, že sa neriešia ceny potravín.

Fico sa hral na 20-ročného mladíka! A TERAZ? Čaká ho náročný týždeň... (VIDEO)
ČO SA NEZMESTILO NA TLAČOVKU XXII. Aj o tom, ako má vyzerať dokonalý oficiálny dar zahraničnému partnerovi... <iframe... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Ako parlamentná poslankyňa by mala byť v obraze a mala by vedieť, že ceny potravín a ich zdražovanie úspešne klesá. No stavia na priazeň svojich zaslepených priaznivcov, ktorý jej budú stále tlieskať ako mentálne zaostalí. Hovorí o klesajúcej úrovni zdravotníctva, pritom jej vláda zanechala sekeru v zdravotníctve vo výške takmer jednej miliardy. Sťažuje si na nedostupné ceny bývania. Zabúda na úpravu cien hypoték, na ktorých zapracovala práve Ficova vláda. Zabúda, zabúda, zabúda...

„Premiér je pomstychtivý živel, oháňajúci sa vyhrážkami a nenávisťou voči všetkým, ktorí sa postavia ich zvrátenostiam,“ hrá divadielko, jej tak typické. Ak sa v poslednej dobe Robert Fico rozčúli a použije invektíva nie veľmi tradičné, má na to skutočne dôvod. Áno, hnevá ho, že je tento štát v ... exkrementoch. Ale nemá dôvod? Má dôvod si sťažovať na to, v čom ho bývalé vlády pod vedením Matoviča, Hegera i neschopného Ódora zanechali. Povedzme si to rovno. V sračkách. A ešte sa opovážia sťažovať si. Buntošiť po uliciach.

„Napriek tomu sa nevzdáme!“ dvíha hrdo päste Che Guevara opozície v opozícii. Ak ale budú používať vulgarizmy, na ktoré sú takí zvyknutí a sú ich jedinými zbraňami, po zavedení parlamentného etického kódexu, budú môcť šíriť svoju morovú vojnu proti „nespravodlivosti“ iba z exteriérov Národnej rady Slovenskej republiky. A ešte za ne dostanú pokutu.

POVESTNÁ EXPERTKA na všetko VERONIKA bilancuje neschopnosť koalície... Po svojom
Zužujúci sa slovník členov OĽaNO neobohatila ani Pallas Aténa Veronika Remišová pri jej kritike o destabilizácii právneho štátu, spochybnení obnovy politickej kultúry, či snahe o spätné zavedenie rovnováhy krehkej demokracie. Nešetrí prskaním síry... Čítať ďalej
04 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik