Tomáš Taraba PREHOVORIL o skutočnom vinníkovi
16 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Tomáš Taraba hovorí to, o čom nechce opozícia a jej prívrženci ani počuť. O skutočných vinníkoch. Tých, čo majú špinavé svedomie, no reálnych faktoch neznalá verejnosť ich velebí až do nebies.

Je tu veľa oblbnutých, s prepáčením za výraz, ľudí a ľudí, ktorí ich systematicky oblbujú. Tí druhí sú monštrami, ktorým o spravodlivosť či právny štát vôbec nejde. Ide im iba o to, aby prebrali moc. Do svojich rúk. A manipulovali s ňou bez zodpovednosti voči národu, ktorého sú súčasťou.

Meno Daniel Lipšic sa im hodí, i keď postupne obracajú a svoje manipulátorské schopnosti vytrénované na studenom zimnom vzduchu na námestiach zneužívajú vo svoj prospech. Takto sa zrazu zjavil na námestí i práve usporiadateľmi akcií tak veľmi preferovaný kandidát na prezidenta, Ivan Korčok. Aké transprarentné. Aké účelové.

Tomáš Taraba, minister životného prostredia hovorí o skutočnom vinníkovi. O človeku, majúcemu krv na rukách, no jeho vina je opomínaná, prehliadaná a zviditeľňovaný je banálny priestupok. Nie Andrej Danko by mal odstúpiť, nie Ľuboš Blaha, temperamentný a zásadový človek, ochotný sa otvorene vyjadriť postojom voči prezidentke. Tí nikomu neublížili a svoju vinu sú si ochotní odčiniť.

Komu by mala zvoniť hrana naozaj...

Šéf špeciálnej prokuratúry, arogantnosť sama je tým, čo by sa mal pratať ako prvý. „Áno, myslím si, že Daniel Lipšic by v týchto časoch mal ísť príkladom a za to, že zabil človeka by mal odstúpiť z čela špeciálnej prokuratúry,“ pomenoval vo svojom statuse osobu, ktorá by sa nemala ľuďom ani len ukazovať na oči. Lipšic vykonáva vysoký post aj s podmienkou na krku. Tento človek nemá právo si klásť podmienky, či ich dávať vláde. Nemal by hovoriť, že odstúpi, ak zostane ÚŠP činná. Už dávno mal skloniť zahanbene hlavu a zmiznúť zo scény. Lenže Lipšic hanbu nepozná.

„Áno, myslím si, že politici, čo tohto vraha zvolili a dokonca menili kvôli nemu zákon, aby sa šéfom prokuratúry mohol stať, by ho mali k tomu osobitne vyzvať. Ak sa tak stane, potom sa ľahšie bude dať baviť, prečo by mali odstupovať iní ľudia, dôveryhodnejšie budú znie tieto výzvy,“ dodal Taraba.

Danko verzus Lipšic: NIE JE STĹP AKO STĹP!
Poslanec Adam Lučanský zapálil sviečku pri stĺpe kde vyhasol život pána Emila na prechode pre chodcov pod kolesami auta súčasného špeciálneho prokurátora. V pravo je stĺp do ktorého nabúral líder SNS Andrej Danko a riešenie tejto megakauzy nás čaká... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Lipšic, človek, ktorý vyvyšoval svoj úrad nad generálnu prokuratúru, úrad, ktorý je v Európe anachronizmom a legislatívnou anomáliou nemá právo sa obhajovať. Rozmaznaný chlapček svojich rodičov si však bude vždy stáť za svojim. Odletí do teplých krajín dovtedy, dokedy bude v nemilosti a zasa sa možno za pomoci práva neznalých vráti k moci. A bude so svojimi „zlatými chlapcami“ ťať hlavy.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik