Bielik sa pustil do rodinky Šimečkovcov: SÚ TO BEZCHARAKTERNÍ OPORTUNISTI PREZLIEKAJÚCI KABÁT PODĽA POČASIA! (VIDEO)
15 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Moderátor Peter Bielik zaujal svoje názory na sociálnej sieti, kde reagoval na verejnú kritiku zo strany liberála a poberateľa dotácií na boj proti dezinformáciám Juraja Hipša voči otcovi Michala Šimečku Martinovi Šimečkovi. Bielik poukázal na Šimečkovu rétoriku a „sentimentálny pohľad“ na Slovákov, ktorý kopíruje pražský šovinizmus a nazeranie na Slovákov ako „z patra.“ Označil Šimečkovcov za rodinu, ktorá sa generácie mieša do politiky a „úspešne imituje prácu.“

Hipš kritizoval Šimečku staršieho za označenie voličov Smeru za lúzu a dezolátov, vyjadril sa, že takáto rétorika neprináša riešenia a iba viac bipolarizuje spoločnosť.

Vyzval k otázke ako by autority mali podporiť vzdelanie týchto ľudí a zdôraznil, že označovanie iných dehonestujúcimi výrazmi iba prispieva ku konfliktom v spoločnosti.

Šimečkovci sú bezcharakternými oportunistami prezliekajúci kabát podľa počasia

Reakciou Petra Bielika bolo pripomenutie sentimentálneho prístupu voči spoločnému štátu s Čechmi a nazeranie na Slovákov z povýšeneckej pozície. Peter Bielik označil Šimečkovcov za rodinu s názorovými kotrmelcami od stalinistu až po politika progresívca.

Michal Šimečka a Martin M. Šimečka, foto: FB/MŠ

Diskusia na sociálnej sieti pokračovala aj po reakcii fanúšika Martina Šimečku, ktorý začal moderátora Bielika urážať. Bielik však zostal korektný a zdôraznil, že sa bude držať témy nenávisti a predpojatosti Šimečku staršieho, ktorú nastolil Juraj Hipš. Poukázal na fakty o rodine Šimečkovcov a ich názorových transformáciách.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

OPOZÍCIA SA SNAŽÍ O MAJDAN! Podľa Šimečku sú voliči Smeru lúza (VIDEO)
Keď nevyhrali voľby, skúšajú to cez námestia. A k dispozícii nemajú úplne malé zbrane. Napriek kecom o tom, ako sociálne siete ovládajú Rusi, v skutočnosti napríklad práve opozičné aktivity majú vždy na sieťach zázračné šírenie. Upozorňuje na to v... Čítať ďalej
13 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik