Danko absolvoval dychovú skúšku až v piatok popoludní!
15 | 01 | 2024 I Diana Zaťková/TASR

Podpredseda parlamentu a líder SNS Andrej Danko sa po štvrtkovej (11. 1.) dopravnej nehode podrobil dychovej skúške v piatok (12. 1.) popoludní. Mala negatívny výsledok. V rovnakom čase bol vypočutý. Vyplýva to zo stanoviska, ktoré poskytla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

K nehode došlo vo štvrtok krátko pred 23.30 h v bratislavskej Dúbravke na križovatke ulíc Saratovská - Repašského. Polícia pripomenula, že po príchode hliadky sa vodič ani motorové vozidlo na mieste nenachádzali.

"S podozrivým z predmetnej dopravnej nehody sa podarilo policajtom Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave, ktorí vec objasňovali, skontaktovať až v piatok v čase o 14.30 h, keď bol vypočutý a podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom," dodala polícia.

Vo veci bolo začaté trestné stíhanie vo veci poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.

"Podľa stanoviska dozor vykonávajúcej prokuratúry je uvedená trestná vec v štádiu prípravného konania, ktoré má neverejný charakter, a zverejňovanie akýchkoľvek informácií by vzhľadom na charakter veci a prebiehajúce štádium konania mohlo zmariť, prípadne sťažiť samotné dokazovanie," dodala polícia.

Danko potvrdil, že pri nehode narazil do stĺpa. Za incident sa ospravedlnil. Deklaroval, že v prípade potreby škodu zaplatí. Predsedníctvo SNS v pondelok Dankovi vyjadrilo podporu.

Kým vláda pracuje pre ľudí, OPOZÍCIA ŠÍRI NENÁVISŤ a OPLAKÁVA SEMAFOR... V mene „právneho štátu“ (VIDEO)
Ministri súčasnej koalície musia dávať dohromady trosky, ktoré tu zanechala Matovičova vláda. Čo robí koalícia? Šíri chaos, rozoštváva občanov, deštruuje, chodí žalovať do Europarlamentu a oberá tým našu krajinu o peniaze. A... oplakáva... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik