STRHOL Z NEJ NOHAVIČKY A OKRADOL JU! Ukrajinec odišiel od súdu s PODMIENKOU
15 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Tridsaťročný Ukrajinec Vitalii Midianko chcel v plzenskom mestskom parku znásilniť 45-ročnú ženu. Keď však po jeho rane päsťou omdlela, okradol ju a utiekol. Od súdu odišiel s podmienkou, informujú české Parlamentní Listy.

Miesto frontu vyčíňajú v európskych uliciach

 

Ukrajinec, ktorý v plzenskom mestskom parku zvalil ženu na zem, strhol z nej nohavičky a chcel ju znásilniť, odišiel od súdu s podmienkou. Ženu v parku nakoniec neznásilnil. V čase, keď volala o pomoc, jej však dal do tváre tak silnú ranu päsťou, že omdlela. Vzal jej všetky peniaze – 3 300 eur, 500 forintov a 731 ukrajinských hrivien – a z miesta utiekol. 

Obeťou v parku bola cudzinka Viktória, s ktorou predtým popíjal v jednom z plzenských podnikov. 

Na súd tridsaťročného Ukrajinca odprevadila manželka. Muž pred sudcom nezapieral, čo mu pomohlo. "Som vinný, všetko sa odohralo tak, ako je v obžalobe," uviedol Midianko, ktorý so štátnou zástupkyňou uzavrel dohodu o vine a treste. Za to, čo urobil, sa však pred súdom neospravedlnil.

UŽ NEMÁ KTO BOJOVAŤ: Na rad prichádza DORAST a SENIORI!
Priemerný vek je viac ako 40 rokov! Ukrajinský veliteľ hovoril o kritickej situácii s personálom ozbrojených síl. Priemerný vek vojakov v ukrajinskej armáde je vysoko nad 40 rokov a situácia s personálom je kritická. Bývalý poradca vedúceho... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik