ŠOKUJÚCA TRAGÉDIA Mladé dievča skočilo pod VLAK! Zo SVEDECTIEV behá mráz po chrbte
15 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Mestom Hlohovec v sobotu (13.1.) otriasla tragédia. Pod kolesami vlaku zomrela mladá žena. Údajne za jej zúfalým činom stálo zlomené srdce, informuje portál zoznam.sk.

Bolo krátko popoludní, keď na železnici v úseku Leopoldov – Hlohovec, prerušili dopravu. Ako informoval dopravca ZSSK, regionálny rýchlik tam zrazil osobu neoprávnene sa pohybujúcu v koľajisku. Na miesto okamžite vyslali posádku záchranárov.

Žiaľ, mladá žena utrpela devastačné poranenia a zdravotníci jej už nedokázali pomôcť. Vo vlaku, ktorý smeroval z Trnavy do Nitry, sa viezlo asi 50 cestujúcich. Hasiči ich previezli na najbližšiu stanicu, priblížila TV JOJ. Vlakovú dopravu dočasne nahradili autobusy.

Podľa informácií portálu od svedkov malo ísť o samovraždu. “Bola to 19-ročná slečna, po zrážke ešte žila,” povedala Zuzana.

Dôvod, pre ktorý sa rozhodla dobrovoľne ukončiť svoj život, mala byť nešťastná láska. “Mladé dievča skočilo z mosta pod vlak, pretože sa údajne rozišla s frajerom. Zbytočne vyhasnutý mladý život,” uviedla Jana.

VIDEO! BRUTÁLNA LAVÍNA V TATRÁCH STRHLA LYŽIAROV!
Zábery o lavíne, ktorá sa strhla v Tatrách boli natočené v priebehu soboty pod Tromi kopami v Západných Tatrách. Informoval o tom na sociálnej sieti portál tyger.sk na sociálnej sieti Facebook. Pod príspevkom sa ozval aj jeden z lyžiarov, ktorý bol... Čítať ďalej
14 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik