"Nechutné, čo sa tam deje, vypnime už kohútiky peňazí pre Ukrajinu!" – Trump vybuchol (VIDEO)
14 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Podľa Donalda Trumpa mladšieho vypnutie kohútikov plných peňazí by bol spôsob, ako ukončiť vojnu, pretože potom by Ukrajinci konečne prišli k rokovaciemu stolu.

Donald Trump mladší vyjadril svoje myšlienky o tom, ako ukončiť rusko-ukrajinskú vojnu v jednej talk show.

"Odrežte peniaze," povedal.

Povedal, že riešenie, ktoré jeho otec urobí, je naznačiť Zelenskému, že si buď sadnú za rokovací stôl, alebo nedostanú žiadne ďalšie peniaze.

Doslova vytvárame triedu oligarchických miliardárov na Ukrajine s tým, čo vyňuchávajú... Zatiaľ čo mladí muži sú posielaní do prvej línie, aby zomreli ako krmivo pre delá, pretože im je to jedno. Je nechutné, čo sa tam deje."

Dodal, že Ukrajinci pravdepodobne nikdy nevyhrajú, ale pokiaľ budú napchatí nekonečnými peniazmi, táto vojna sa bude ťahať.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik