LIPŠICOVA MILENKA zo Zorovho videa: NETUŠÍTE, ZA KOHO CHODÍTE NA NÁMESTIA!
13 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Druhým videom Zoroslav Kollár špeciálnemu prokurátorovi Danielovi Lipšicovi evidentne „stúpil na otlak“. Kollár však svojim v poradí už druhým videom, venovaným „Danielitovi“ riadne natrhol roky budovanú povesť neúnavného bojovníka proti zločinu a za morálku. Kollár však dosiahol aj niečo iné. Ozývať sa začali aj ľudia, ktorí majú s pánom Lišpicom a jeho „mravnosťou“, či „etickým správaním“ aj osobné skúsenosti.

Pluska pritom neakceptuje ani fakt, že „hrabať sa“ v niekoho intímnom živote sa skrátka nepatrí, pretože doteraz nikomu neprekážalo prepieranie Borisa Kollára (Sme rodina), na ktorého bývalú politickú funkciu nie je kladený taký nárok mravnosti. Zvlášť, keď bol v minulosti Daniel Lipšic jedným z predkladateľov novely interrupčného zákona, ktorou chceli podmienky pre tento zákrok sprísniť. Pluska pritom tvrdí, že identitu dámy z Kollárovho videa má k dispozícii. Tá na sociálnej sieti upozornila, že ľudia nevedia, za koho chodia "štrngať" na námestia. Daniel Lipšic avizoval, že sa bude brániť súdnou cestou. 

Keď Kollár, aj Lipšic

Už viac, ako rok takmer celé Slovensko rozoberá vzťahy Borisa Kollára. O jeho háreme a o tom, že dvíha populačnú krivku Slovenska sa už na verejnosti objavil nejeden vtip. Nenechali na ňom nitky suchej ani tzv. mienkotvorné médiá. Lenže na osobu špeciálneho prokurátora sa z etického hľadiska kladú ďaleko vyššie nároky, ako na predsedu parlamentu, pripomenula Pluska.

Daniel Lipšic tiež disponuje previerkou Národného bezpečnostného úradu a tú by mal získať človek skutočne bezúhonný. Riziko predstavuje aj utajovaný mimomanželský vzťah, cez ktorý môže byť takýto človek vydierateľný. Ani podmienky získania tejto previerky však nie sú celkom v súlade so zákonom, ale o tom by vedel hovoriť iný politik zo Sme rodina.

Zoroslav Kollár: Danielito, ty si vrah. Zabil si dôchodcu a... (VIDEO+GALÉRIA)
Mnohí možno Zoroslavovi Kollárovi vyčítajú to neúctivé oslovenie, ktoré sa k šéfovi ÚŠP nehodí – Danielito. Ale úctu si treba zaslúžiť a pán Lipšic si ju podľa neho nezaslúži. „Ty Danielito, si totiž vrah,“ tvrdí hneď na začiatku videa, venovaného... Čítať ďalej
01 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Interrupcia

Zoroslav Kollár zverejnil aj informáciu o Lipšicovej afére už v pozícii špeciálneho prokurátora. Na stretnutie so ženou, s ktorou sa zoznámil cez sociálnu sieť sa nechal doviezť služobným autom. Podľa Zoroslava sa veľmi nezdržiavali a žena zostala v druhom stave. Neskôr ju svojim správaním dotlačil do interrupcie. Pluska konštatuje, že ak nejde len o fantáziu Zoroslava Kollára, tak tieto informácie mohol mať len od dotyčnej dámy. On sám to vo videu potvrdzuje s tým, že dotyčná svoju identitu zatiaľ odhaliť nechce.

foto: TASR | Daniel Lipšic

To je rozdiel, však?

„Daniel, prosím ťa, ty si si dával pozor, keď sme boli spolu? Ja som s tebou už komunikovať nechcela, ale mne to mešká už štvrtý deň. Nie som s tým o. k..“ zverejnil Kollár SMS komunikáciu svedčiacu o Lipšicovom morálnom zlyhaní. V odpovedi stojí, že nikdy nebudú môcť byť spolu, lebo veď má rodinu, dvoch synov a toto bola nešťastná náhoda.

„Nebol to úmysel. Nikdy predtým sme sa nevideli... A nikdy potom by sme sa asi tiež nevideli. Nehnevaj sa, prosím,“ obsahuje iný skrínšot. Celá komunikácia rozhodne nekorešponduje s verejne prezentovanými názormi Daniela Lipšica. Vyplýva z nej aj to, že pre interrupciu sa dotyčná rozhodla sama a on jej ju čiastočne preplatil. Pluska pripomína, že aj on bol v roku 2008 podpísaný pod novelu interrupčného zákona na obmedzenie počtu umelých prerušení tehotenstva.

„Či máme postoj k interrupciám konzervatívny alebo liberálny, všetci sme toho názoru, že interrupcie sú zlom, a ak sa im dá predísť, ak sa dá dať šanca, mali by sme ju využiť,“pripomína Pluska Lipšicovu reč z mája 2008.

Zoroslav Kollár SPUSTIL príval zaujímavých informácií o Lipšicovi
Počas silvestrovského popoludnia Zoroslav Kollár „zhodil bombu“ v podobe videa na špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica. „Danielita“, ako ho pomenoval, nazval vrahom. Okrem manipulácie počas vyšetrovania autonehody, pri ktorej zabil človeka, vo... Čítať ďalej
10 | 01 | 2024 | Eka Balašková

Poznajú jej identitu

„Kopia sa mi tu správy, tak odpoviem hromadne. Áno, tá žena zo Zorovho videa som ja. A nie, nedostala som žiadne peniaze za toto video. Za takéto ‚nebetyčné‘ hovädo vy momentálne štrngáte na námestiach. Ženy, dávajte si pozor a nenechajte sa oklamať,“ napísala na sociálnej sieti žena, ktorej meno má Pluska k dispozícii.

Bude sa brániť

„Zvyčajne nevyužívam žaloby na súdy, ale v situáciách, keď sa útočí aj na moju rodinu, to urobím,“ napísal Daniel Lipšic na margo toho, že zverejnenie informácii z roku 2021 považuje za natoľko absurdné, že sa musí brániť.

DANIEL LIPŠIC si vytiahol ďalšiu story. Lebo on je ten, čo má čistý štít
Daniel Lipšic, pán spravodlivý, si sťažuje. Znepáčilo sa mu konanie Zoroslava Kollára, ktorý sa nebojí na neho ukázať prstom. Označuje ho ako nástroj diskreditácie jeho osoby. Či sa dá v prípade niekoho, kto zabil dôchodcu a sám bol stíhaný označiť... Čítať ďalej
02 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik