Kompletne ZÚRIVÁ Beňová: Opozičných slovenských politikov v Bruseli vedie NENÁVISŤ VOČI VLASTNEJ KRAJINE A JEJ OBČANOM!
13 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Slovenskí opoziční politici chodia aj naďalej neúnavne lamentovať po európskych inštitúciách v Bruseli. Nezvládajú svoju frustráciu z toho, že im väčšina občanov neverí, kvôli čomu prirodzene prehrali voľby. Upozorňuje na to europoslankyňa smeráčka Monika Beňová.

Naďalej chodia lamentovať po európskych inštitúciách v Bruseli

Opoziční politici žalujú na vlastnú krajinu a nevzdávajú sa svojho úsilia o to, aby čím skôr obrali o peniaze slovenské mestá a obce, školy, poľnohospodárov či zdravotníkov. Slovenskej opozícii podľa europoslankyne prekáža, že Komisia nemôže konať voči ich štátu pred prijatím konkrétnej právnej úpravy.

"Po fiasku s rozpravou v pléne Európskeho parlamentu, ktorá vôbec nikoho nezaujímala a zúčastnili sa jej len oni sami, sa aktuálne snažia, aby bolo na januárovom zasadnutí, teda na budúci týždeň, prijaté čo najtvrdšie uznesenie proti Slovenskej republike. Jeho návrh, ktorý si vypracovali oni sami, je absolútne zavádzajúci a plný neprávd," približuje situáciu Beňová.

"Predloženým legislatívnym návrhom sa ani len nesnažia porozumieť a po celý čas len zavádzajú verejnosť svojimi výmyslami," zdôraznila europoslankyňa.

Nenávisť voči vlastnej krajine a jej občanom

"Zároveň aj hľadajú cesty ako je možné vydierať Komisiu žalobou zo strany Európskeho parlamentu, pokiaľ nezačne prekračovať svoje právomoci a čo najskôr nespustí konanie proti Slovensku. Správanie opozície na Slovensku sa tak nedá pomenovať inak, ako prejav čistej nenávisti voči vlastnej krajine a jej občanom...," uzavrela Beňová.

Redakcia HD iba upozorňuje: Líder Progresívneho Slovenska Michal Šimečka zvoláva na námestia s heslom "Nemôžu mať všetko". Už dávno to nie je o ÚŠP, už je to o nadchádzajúcich prezidentských voľbách a voľbách do europarlamentu. To si naozaj pán Šimečka myslí, že Slováci budú voliť jeho ľudí, ktorí v EP nerobia nič iné, len očierňujú Slovensko, žalujú a riešia svoju frustráciu z prehratých volieb? To si naozaj myslí, že budeme voliť vlastizradcov?

Europoslankyňa UPOZORŇUJE! Rezolúcia proti Slovensku nebude pekná
Bolo len otázkou času, kedy žalospevy opozičných europoslancov v Bruseli, ako sa na Slovensku nová vláda cielene snaží zlikvidovať právny štát zo začiatku decembra 2023, vyústia do rezolúcie Európskeho parlamentu. Katarína Roth Neveďalová... Čítať ďalej
12 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik