AKTUALIZOVANÉ HROMADNÁ NEHODA Auto vrazilo do DIEVČAT! ZAHYNUL 32-ročný vodič (FOTO)
13 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Záchranné zložky boli dnes ráno vyslané k vážnej dopravnej nehode viacerých vozidiel pri Handlovej. Cesta I/9 v smere na Prievidzu je neprejazdná, informuje zoznam.sk.

“Pre vážnu dopravnú nehodu troch motorových vozidiel v smere z Handlovej na Prievidzu pred tabuľou Ráztočno je v oboch smeroch neprejazdná cesta I/9,” informuje trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti. Vodičov žiada, aby rešpektovali pokyny polície.

Zdroj: FB/Dopravný servis

Zdroj: FB/Dopravný servis

Podľa nepotvrdených informácií z miesta nešťastia si nehoda vyžiadala obeť. “Jedno auto predbiehalo a narazilo do auta s dievčatami, ktoré mierili na zápas,” hovorí Sophia, ktorej mama bola účastníčka nehody. Podľa jej informácií jedno z dievčat utrpelo ťažké zranenia a jeden z vodičov neprežil. Na mieste zasahovali viaceré sanitky a jeden vrtuľník.

AKTUALIZOVANÉ Zrážku pri Handlovej neprežil jeden človek, traja ďalší sú zranení

Pri dopravnej nehode troch áut neďaleko Handlovej zahynul v sobotu ráno 32-ročný vodič. Zranenia utrpeli aj ďalší traja ľudia. Pre TASR to potvrdila vedúca oddelenia komunikácie trenčianskej krajskej polície Ingrid Krajčíková.

Podľa doposiaľ zisteného sa 29-ročný vodič dodávky zn. Peugeot dostal do šmyku, pravdepodobne po tom, ako dokončil predbiehanie. Následkom toho prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazil s autom zn. Volkswagen. To sa odrazilo do ďalšieho vozidla zn. Toyota. "Na miesto bol privolaný vrtuľník rýchlej zdravotnej pomoci, ale 32-ročný vodič auta zn. Volkswagen utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Tri osoby utrpeli zranenia s doposiaľ nezistenou dobou liečenia," konkretizovala Krajčíková.

Dychová skúška u vodičov bola s negatívnym výsledkom merania. Vodičovi auta zn. Peugeot odobrali krv s cieľom zisťovania prítomnosti omamných a psychotropných látok. Na miesto dopravnej nehody privolali znalca z odboru cestnej dopravy. Predbežnú škodu na vozidlách vyčíslili na 15.000 eur.

"Okolnosti dopravnej nehody, miera zavinenia, ako aj presná príčina sú predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prievidzi začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," dodala Krajčíková.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

OBROVSKÁ HANBA! Nikto z opozície si ani nespomenul...
V piatok to bolo 168 rokov, čo zomrela vedúca osobnosť slovenského národného hnutia Ľudovít Štúr. Koaliční predstavitelia si toto výročie uctili ako sa patrí a z opozície - ticho. A nielen z opozície. Na Štúra, ktorý je súčasťou aj osnov učebníc,... Čítať ďalej
13 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik