TELENOVELA BARBORKA & BORIS POKRAČUJE. TRILÓGIA "INSEMINÁTOR" JE NA SVETE
12 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Boris Kollár, slovenský inseminátor top ten kalibru, nadviazal na svojom profile na ponosovanie sa čestného otecka. O tom, aký je on vynikajúci otec, majúci čas AJ na svojho syna, okrem snáď už desiatok zlatokopiek, má podľa neho vedieť celé Slovensko. Urobil si teda krásny príhovor na svoju obhajobu. Posúďte sami.

Predseda tak „normálnej“ strany Sme rodina, ktorá to cez voľby nedala, má čas. Rozhodol sa otravovať verejnosť so svojim súkromím a robí to hojne-prehojne. Sťažuje si na jeho ex, „Barborku“ Richterovú, pokúšajúc sa o ironizmy, nevďačnicu nevďačnú. Očakáva zrejme, že prejaví charakter a bude mlčať ako všetky jeho silikónovo-botoxové princezné. Zabudol, že si za partnerku nevybral Matku Terezu. Čo iné mu teraz zostáva, ako si zúfať.

Kollár, nákupca žien hovorí o dehonestácii dôstojnosti. Jeho ex-partnerky však používal ako živé mäso určené na kopulačné utíšenie pudov. Boris, nie sú to žiadne svätice... „Vulgárne urážala nielen moju mamu, nazývala ju neviem čím... ani to nechcem opakovať, dehonestovala ľudskú dôstojnosť, ostatné deti, dokonca to išlo až do rasizmu,“ sťažuje sa znalec žien, neohŕňajúci nos nad čímkoľvek esteticky vyhovujúcim, nepohŕdajúcim nad akýmkoľvek etnikom. Možno by chcel, aby Richterová mala k jeho ostatným x deťom rovnako srdečný vzťah, ako k svojmu vlastnému dieťaťu. Ale slovo „chcem“ je Kollárovi bližšie než „chápem.“

Boris Kollár na to vraj nereagoval. O tom vie už celé Slovensko

„V prvom rade som mal záujem našich detí,“ zdôrazňuje. A nie je ich práve najmenej. „Mňa veľmi mrzí, že Barbora Richterová pustila na verejný pranier „naše vlastné deti.“ Dnes, samozrejme, tým všetkým deti trpia, lebo to všetko vyniesla na svetlo...“ Kollár odsudzuje ľudí, ktorí sa postavili na jej stranu. Prečo by mal niekto ľutovať Richterovú. Stala sa len jednou z ďalších, ktorých sa znudil. Zanedbateľný fakt, podľa Borisa.

Boris žiarli na Richterovej priaznivcov. Veď jej dal všetko, čo sa jej zažiadalo!

V čom tak trpela, pýta sa Boris. Sama dobre vedela, do čoho ide. Kollár jej dal na známosť, že už mal dávno šesť detí so šiestimi ženami... Prečo nie? Sme predsa normálni. Ako si len mohla myslieť, že sa starý muflón ustajní... „Nikdy som sa nehral na farizeja, že by som si ju bral v kostole, že by som jej sľúbil vernosť do konca života.“ Prečo by sa na niečo také mala Richterová vôbec hnevať, však áno? Prečo sa čudovala, že si spolu urobili po medziobdobí, keď sa jej narodil Arturko aj Árona? Čo viac môže reprezentovať Kollárov vzťah k rodinným hodnotám?

Richterová a Kollár na zmierovacom súde. Zmierenie? Ani omylom!
Dlho očakávaný a niekoľkokrát odložené zmierovacie konanie medzi Barborou Richterovou a Borisom Kollárom sa nakoniec uskutočnilo. Za pomoci vyššieho súdneho úradníka mali dospieť k zmieru. Namiesto zmieru sa celkom pokojne dá konanie označiť za... Čítať ďalej
21 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Barbora, nevďačnica jedna!

Dával jej všetko, čo chcela...On, ako sociálne zmýšľajúci politik, práve pre takýchto ľudí vraj robil všetko. Alebo to aspoň sľúbil. On si váži svoje matky nesamoživiteľky natoľko, že ich označuje ako spiace bábiky, ktoré si vlastne nemusia na nič sťažovať. Dostávajú sexuálny žold, tak na čo si sťažovať? Ja kúpim, ja dám, ja poskytnem, ja zabezpečím... Ja, svätý.

Richterovej praskli nervy a začali lietať hromy, blesky všade navôkol. Snažila sa poštvať proti Kollárovi všetky jeho ex, no tie neboli natoľko naivné, aby sa unúvali byť nespokojnými. Zostali pri svojich eurodotáciách z Kollárparlamentu a sedia s deťmi ticho ako pena. Čo Kollára samozrejme teší. Pretože sa nezachovali ako Richterová, snažiaca sa s jej „kriminálnymi“ tendenciami zosnovať kauzu „oplodňovač.“ Tak to predsa má byť. Aspoň podľa Kollára...

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik