Štátny tajomník prehovoril o tom, o čo v skutočnosti na protestoch ide!
12 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

"ĽUDIA VERIA, ŽE NA NÁMESTIA CHODIA BRÁNIŤ PRÁVNY ŠTÁT, NO V SKUTOČNOSTI CHODIA NA PREDVOLEBNÉ MÍTINGY PROGRESÍVNEHO KANDIDÁTA NA PREZIDENTA," píše na sociálnej sieti štátny tajomník ministerstva obrany Igor Melicher (SMER - SD).

Opozičné protesty podľa Igora Melichera konečne zložili svoju masku.

Vôbec v nich podľa neho nejde o “pobúrenie” z rušenia Úradu špeciálnej prokuratúry alebo posúvania trestného zákona bližšie k európskym štandardom. "Kdeže," poukazuje Melicher.

Sú to podľa neho len zámienky, ktoré zabezpečujú kulisu na javisku pre oveľa väčšie predstavenie.

"V skutočnosti to nie sú ani PROTESY, ktoré sú PROTI niečomu, ale DEMONŠTRÁCIE, ktoré sú ZA niekoho," myslí si tiež štátny tajomník ministerstva obrany. 

"A to čo sa deje v posledných týždňoch na námestiach je vyrábanie prezidentského, progresívneho kandidáta, ktorého na námestiach z veľkej časti posväcuju ľudia, ktorí by inak len tak ľahko neprišli roztlieskavať straníckeho politika do boja o kreslo prezidenta," vysvetľuje ďalej.

"Na námestiach sa pod falošnou vlajkou obavy z rušenia už aj tak mŕtveho úradu rodí Ivan Korčok, kandidát na prezidenta za Progresívne Slovensko a SaS. Pričom tomuto divadlu výroby progresívneho kandidáta veľmi nešťastne, a možno aj nie príliš úmyselne, asistuje KDH," dodáva Melicher.

"Politikov opozície Úrad špeciálnej prokuratúry nezaujíma a je im v podstate jedno či skončí alebo sa jeho prokuratri presunú pod Generálnu prokuratúru. Mnohí z nich dokonca určite vedia, že zrušenie ÚŠP nemusí byt negatívne. Dôležité je, že o to vôbec nejde. Ide o to vyhrať prezidentské voľby so svojim človekom a na to sa neštítia zneužiť emócie a dobromyseľnosť ľudí, ktorých používajú ako potrebnú kulisu pre Korčoka," konštatuje v závere príspevku Igor Melicher.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik