Podpredseda parlamentu: Čo tam po Lipšicových obetiach, poďme riešiť úbohú svetelnú signalizáciu
12 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

"KEĎ ZABIJEŠ ČLOVEKA NA PRIECHODE, SI LIBERÁLNY HRDINA, KEĎ NARAZÍŠ DO SEMAFORU, TAK ŤA IDÚ LYNČOVAŤ," píše na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (SMER - SSD). Blaha tvrdí, že to je niečo nádherné, samozrejme ironicky a dodáva, že opoziční farizeji vyzývajú Andreja Danka, aby odstúpil z funkcie podpredsedu NR SR. 

Andrej Danko už potvrdil, že mal nehodu, došlo k nej na na križovatke ulíc Repašského - Saratovská v Bratislave. Podľa svojich slov dostal vo štvrtok (11. 1.) večer šmyk a narazil do stĺpa. V prípade potreby škodu zaplatí. Dodal, že s políciou spolupracuje. Polícia sa nehodou zaoberá.

Podpredseda Ľuboš Blaha reaguje na sociálnej sieti Telegram na nehodu Andreja Danka (SNS), ktorá sa stala v nočných hodinách. Názor Ľuboša Blahu preberáme v plnom znení.

Opozičný hyenizmus

KEĎ ZABIJEŠ ČLOVEKA NA PRIECHODE, SI LIBERÁLNY HRDINA, KEĎ NARAZÍŠ DO SEMAFORU, TAK ŤA IDÚ LYNČOVAŤ.

Tak to je nádherné. Opoziční farizeji vyzývajú Andreja Danka, aby odstúpil z funkcie podpredsedu NR SR. 

Dôvod? Dostal na aute šmyk a mal dopravnú nehodu. Nie je prvý ani posledný. To čo je za opozičný hyenizmus? 

V prvom rade by mal každý normálny človek vyjadriť úľavu, že sa nikomu nič nestalo a že Andrej Danko nie je zranený. 

Ale slovenská opozícia je taká detinská a plná nenávisti, že chce ešte aj malichernú dopravnú nehodu zneužívať na politiku.

Zvláštne, že za poškodený semafor chcú odvolávať Andreja Danka, ale to, že Daniel Lipšic zabil človeka na priechode, to im neprekáža - z toho za odmenu urobili šéfa špeciálnej prokuratúry.

Ešte aj za neho organizujú mítingy. To nevymyslíš. To čo je za pokrytectvo? 

Lebo zabíjať na priechode môžete a ešte z vás robia hrdinu bratislavských kaviarní, ale najväčší zločin proti ľudskosti je, keď zrazíte chúďa semafor. 

USA a Británia udreli na jemenských povstalcov, tí sľubujú pomstu
Britské kráľovské letectvo (RAF) podniklo cielené útoky proti vojenským zariadeniam jemenských povstalcov húsíov, oznámil v piatok skoro ráno úrad premiéra v Londýne. Podľa britského ministerstva obrany sa operácie zúčastnili stíhačky... Čítať ďalej
12 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Od dojatia nedýcham

Ako k tomu príde ten nevinný semafor. A to už nikdy nebude blikať? Ach, takto zbytočne zmárnený semaforí život. 

Čo tam po Lipšicových obetiach, poďme riešiť úbohú svetelnú signalizáciu.

Už len čakám na to, že opozícia spustí kampaň #allforsemafor. A do okien si vycapia zeleno-oranžovo-červené vlajky, na počesť zosnulého semaforu.

Lebo títo pokrytci sú schopní zneužiť čokoľvek. Sú takí rozbesnení, že ľudsky už predvádzajú iba číru nenávisť.

Vyjadrujem politickú podporu Andrejovi Dankovi, pretože nikomu neublížil, šmyk môže dostať každý a ak niečo technicky porušil a urobil nejaký priestupok, určite zaplatí pokutu tak ako každý bežný občan. Bodka.

Ešte raz - na rozdiel od špeciálneho prokurátora Lipšica, ktorého opozícia vynáša do nebies, nikoho nezabil na priechode! Na to nikdy nezabúdajte, farizeji!

„Americké letecké útoky na Jemen sú ďalším príkladom prekrúcania rezolúcií Bezpečnostnej rady OSN zo strany Anglosasov,“ povedala dnes podľa agentúry Reuters hovorkyňa ruského ministerstva zahraničia Marija Zacharovová. Dodala, že americké a britské údery sú „úplným ignorovaním medzinárodného práva“ a „eskalujú situáciu v regióne“.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik