Marián Greksa o protestoch opozície: KTO JE TEN OZAJSTNÝ BÁBKOVODIČ?
12 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Opozícia na čele s Progresívnym Slovenskom (PS) vo štvrtok opäť vyšla do ulíc. S tým Progresívnym Slovenskom, ktorého líder Michal Šimečka pred voľbami sľuboval upokojenie napätia, koniec chaosu, polarizácie spoločnosti a prízvukoval, že chce byť konštruktívnou opozíciou. A po voľbách? PS sa jednoducho nezmierilo s prehrou, vytvára chaos, rozdúchava vášne, vyvoláva napätie a polarizuje spoločnosť. Za výraznej podpory rozvracačov vlád Sasky a s tichým súhlasom dúhového KDH. Známy spevák Marián Greksa však kladie podstatné otázky: Kto to všetko platí? A prečo?

"Pozerám sa v správach na protesty proti koalícií. Pomaly sa to otáča od nesúhlasu so zrušením špeciálnej prokuratúry a bojom za Lipšica a Čurilovcov, k Preč s Ficom, fuj Peter Pellegrini, na VOĽTE KORČOKA," uviedol Greksa na sociálnej sieti vo štvrtok večer, hneď po zhliadnutí bombastických reportáží z námestí v našom progresívnom spravodajstve.

"Neviem, či si to protestujúci uvedomujú, ale tie protesty sú veľmi vysoko profesionálne vedené a organizované. Sú za tým profesionálne teamy a stoja hodne peňazí. Tieto protesty neorganizujú nespokojní nadšenci. Neviem, koľko eur dostávajú dramaturgovia a režiséri tychto “protestov”, ale nič nie je zadarmo. Ja, ako muzikant viem, že len to pódium, zvuková aparatúra a svetlá, ktore boli dnes a minule v Bratislave na námestí stoji na jeden večer plus-mínus okolo 10 000 euro. A tých námestí bolo dnes na Slovensku tuším 13 či 14," upozorňuje spevák na neprehliadnuteľný fakt.

A logicky sa pýta: "Kto to financuje? Kto to platí? A prečo?"

Greksa prízvukuje, že sú necelé 3 mesiace po voľbách, kde väčšina voličov rozhodla. "Kto a prečo to chce okamžite zvrátiť? A to nehovorím o manipulovaných protestujúcich. Nehovorím o študentoch. Hovorím o politikoch z opozičného tábora a hlavne ma zaujíma, kto je ešte za nimi. Šimečka a spol. sú len nástroje," myslí si Greksa a svoj status uzatvára ďalšími otázkami:

"Kto inštruoval Kisku? Kto inštruuje Lipšica? Kto inštruuje Čaputovú? Kto je ten naozajstný bábkovodič???? A hlavne: KAM CHCE DOSTAŤ NAŠU REPUBLIKU???"

Tormová o moderovaní opozičných protestov: ZIMA MA NEMÔŽE ODRADIŤ! (VIDEO)
Dlhoročná aktivistka Kristína Tormová prijala pozvanie moderovať štvrtkový protest opozičných strán. Tvrdí, že zima ich nemôže odradiť, aby sa „prišli postaviť za demokraciu“. Vyspovedala sa Denníku N. Redaktorka Veronika Folentová ju prvou otázkou... Čítať ďalej
11 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

 

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik