BRUTÁLNE detaily z beštiálnej vraždy popísal vrah Jozef
12 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Posledné dni prvého týždňa roka 2024 Slovenskom a jeho hlavným mestom zvlášť, otriasla brutálna vražda. V jednom z bytov v  Ružinove našli zavraždenú a doslova vypitvanú miestnu obyvateľku. Polícia zadržala jej vraha a partnera, Jozefa H. Portál Bratislava Zoznam informuje, čo sa vlastne stalo za dverami Patríciinho bytu.

O mimoriadne brutálnej vražde sme informovali aj na našich stránkach. Patrícia bola ťažká alkoholička a s partnerom, ktorý sa na internete prezentoval, ako Kuchár Jožko, v jej ružinovskom byte žili spolu niekoľko rokov.

Prežila si s ním peklo a teraz tvrdí, že nebyť kompetentných, Patrícia ešte mohla žiť! 
Expartnerka kuchára Jozefa obviňuje policajtov a justíciu. Vraj keby si robili svoju prácu tak, ako majú, Patrícia by ešte bola medzi živými. Aj ona si s brutálnym vrahom svoje vytrpela. Jana potvrdila výpovede susedov Slovenskom otriasla vražda... Čítať ďalej
11 | 01 | 2024 | Mária Sliacka

Jozef svoju priateľku Patríciu zavraždil a následne vybral jej vnútorné orgány, ktoré hodil do vedra vedľa postele 3. januára 2024 zhruba dve hodiny pred polnocou. Jozef však na súde priznal, že popíjať začali už predpoludním. Do osudného momentu vypili neuveriteľné štyri sedemdecové fľaše vodky. Podgurážení boli už podvečer.

Jozef na súde tvrdil, že opitá Patrícia mu mala nadávať a ten jej vulgárne nadávky vrátil.

„V amoku ju chytil oboma rukami pod krkom a začal ju škrtiť. Celé to prebiehalo tak, že počas toho ako boli spolu nahí na posteli, obvinený poškodenú zvalil, prisadol ju, začal ju oboma rukami šrtiť dlho a intenzívne až do okamihu, kedy prestala dýchať,”uvádza  anonymizované rozhodnutie súdu.

Snažil sa ju oživiť, no keď videl, že bez úspechu vypil ďalšie dve fľaše vodky a chytil amok

“Obvinený následne vypil ďalsie dve vodky, chytil amok z dôvodu, že kvôli takej žene si pokazil život tým, že ju zabil a možno zo zlosti na seba aj na ňu spravil tú ohavnú a hnusnú vec, ktorú nechcel bližšie popisovať,”pokračuje záznam v anonymizovanom rozhodnutí súdu. Po svojom čine sa Jozef osprchoval a obliekol s úmyslom skočiť z Mosta SNP do rieky. Za účelom zaťaženia našiel pri kostole veľkú dlažobnú kocku. Nedokázal to.

AKÝ OTEC, TAKÝ SYN? Otec kuchára Jožka je SÉRIOVÝ VRAH - tzv. BRATISLAVSKÝ ŠKRTIČ!
Úvod roka 2024 priniesol aj tragické momenty. Jedným z nich bola brutálna vražda v Ružinove – 48-ročnú Patríciu tam zavraždil jej partner. Kuchár Jožko, ako sa prezentoval na internete, ju doslova vypitval. Bežne človeku pri podobných činoch... Čítať ďalej
08 | 01 | 2024 | Eka Balašková

Zamieril teda do pivnice svojej tety, kde sa chcel obesiť, no nespravil ani to.

Ráno zašiel do obchodu a vrátil sa do pivnice, kde ho našla polícia.

Jozef podľa anonymizovaného záznamu bol ešte v Patríciinom byte, keď mu policajti búchali na dvere. Stál ešte nad telom Patrície.

„Obvinený rovnako uviedol, že v čase medzi uškrtením a zmrzačením búchali na dvere bytu asi policati, ktorí svietili baterkou do kuchyne, ale obvinený na to zo strachu z toho, čo urobil nereagoval.”

„Išiel do kuchyne, vytiahol nôž a celú ju zmrzačil, a to tak, že ju pichal a rezal na hrudniku, stehne, tvári a panve, vybral jej vnútorné orgány a hádzal ich do koša. Obvinený súčasne zdôraznil, že v čase skutku nebola v byte pritomná žiadna ďalsia osoba a v závere svojej výpovede uviedol, že vel’mi l’utuje, čo vykonal,” uzavrel súd.

„Sudkyňa pre prípravné konanie po výsluchu obvineného, oboznámení sa s obsahom spisu, ako aj oboznámení sa s vyjadrením prokurátora, obvineného a jeho obhajcu rozhodla, že sa v plnom rozsahu stotožňuje s návrhom prokurátora na vzatie obvineného J. H. do väzby," informoval 7. januára prokurátor Peter Pilár. Rozhodla tak pre útekové a preventívne dôvody.

Hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak priblížil, že Mestský súd Bratislava I vzal obvineného do väzby z dôvodnej obavy, že by mohol utiecť, skrývať sa alebo ináč mariť trestné konanie a dôvodnej obavy, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti.

Kuchár Jožko ide za brutálnu vraždu ženy v Bratislave do väzby
Jozef H., obvinený z vraždy ženy v bratislavskom byte, ide do väzby. V nedeľu o tom rozhodla sudkyňa bratislavského súdu. Médiá o tom informoval prokurátor Peter Pilár s tým, že rozhodnutie je právoplatné. "Sudkyňa pre prípravné konanie po... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik