Andrej Danko mal nehodu! Potvrdil minister vnútra Šutaj Eštok
12 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová/TASR

Podpredseda Národnej rady (NR) SR a líder SNS Andrej Danko mal vo štvrtok (11. 1.) nehodu. Potvrdil to v piatok minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD). Danko podľa neho spolupracuje s políciou a poskytol plné vysvetlenie.

"Policajný prezident ma ráno informoval, že sa stala nehoda podpredsedovi národnej rady. Nedošlo k žiadnemu ohrozeniu ani života, ani zdravia iných obyvateľov, ani nejakej škode na majetku," uviedol minister.

Na nehodu upozornil portál Startitup, podľa ktorého došlo k nehode v bratislavskej mestskej časti Dúbravka. Politik mal naraziť do semafora.

Premiér Robert Fico prehovorí! Téma je daná!
Tlačové vyhlásenie predsedu vlády SR Roberta Fica sa uskutoční dnes, v piatok 12. januára o 11.30 h v presscentre Úradu vlády SR v Bratislave. Téma: Prečo Matovič a opozícia tak zachraňujú Lipšica? Vážení naši čitatelia Hlavný denník prežil... Čítať ďalej
12 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Podpredseda Národnej rady (NR) SR a šéf SNS Andrej Danko sa priznal k nehode

Podľa svojich slov dostal vo štvrtok (11. 1.) večer šmyk a narazil do stĺpa. V prípade potreby škodu zaplatí. Uviedol to vo videu na sociálnej sieti.

"Narazil som do stĺpa, ohlásil som to poisťovni, oznámil som to magistrátu. Ak treba ešte niečo urobiť, všetko si splním," uviedol Danko s tým, že spolupracuje s políciou. "Verím, že poisťovňa sa s tým vysporiada a keby nie, som si vedomý svojej zodpovednosti," dodal.

Bratislavská polícia potvrdila nočnú udalosť v cestnej premávke na križovatke ulíc Repašského - Saratovská. "Okolnosti predmetnej udalosti v súčasnosti objasňujeme," skonštatovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

VIDEO

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik