Novodobá Sibyla: ČAKAJÚ NÁS REVOLÚCIE!
12 | 01 | 2024 I Mária Sliacka

Verili by ste, že veštiť možno aj zo špargle? Ak nie, možno vás presvedčí Britka Jemima Packingtonová (67). Mid Journey uvádza, že nezvyčajná veštkyňa vraj dokáže interpretovať obrazce, ktoré špargľa vytvára, keď ju hodí do vzduchu. Predpovede sú údajne na 75 až 90 percent presné. Tak si na to posvieťme!

Predpovedala smrť aj rozvod známych osobností

Veštici sa už niektoré predpovede splnili. Napríklad tie o brexite, smrti kráľovnej Alžbety alebo odchode Harryho a Meghan z kráľovskej rodiny. Športovcov a tipujúcich však táto žena asi veľmi nepoteší. Futbalové predpovede jej totiž nevychádzajú.

Rok 2024 bude rokom zmien režimov

Podľa veštice v roku 2024 sa na mnohých miestach sveta zmení režim, a na počudovanie práve tam, kde by sme to ani nečakali. Packingtonová  si myslí, že niektorý z párov britskej kráľovskej rodiny čaká rozvod, ľudia sa budú menej zaujímať o život celebrít a internetoví influenceri stratia vplyv.

Ľudia konečne pochopia, že nie virtuálny, ale ten skutočný svet je dôležitý. Súčasne sa viac začnú zaujímať o duševné zdravie, a tak budeme mať na svete menej duševne chorých.

Na čele Spojených štátov bude žena

Okrem všeobecných informácií podľa špargľovej veštice Británia neuspeje na letných olympijských hrách v Paríži, ale upozorňuje aj na to, že udalosti na Blízkom východe dosiahnu bod zlomu a vo Veľkej Británii odzvonia podpore environmentálnych aktivistov.

No a čerešničkou na torte bola informácia o úmrtí bližšie nešpecifikovaných svetových lídrov. Na Trumpa a Bidena zabudnite, pretože vraj Spojené štáty budú mať na čele príslušníčku nežného pohlavia. O Slovákoch a Slovensku zatiaľ nevyveštila nič.

Ako Kongres USA loví mimozemšťanov
Signály „odtiaľ zvonka“: ako Spojené štáty chytajú mimozemšťanov. V Kongrese USA prednesú novú správu o UFO. UFO a zákon Koncom minulého roka schválil Kongres návrh zákona, umožňujúci odtajnenie informácií o UFO. Rozhodli o tom po širokej... Čítať ďalej
11 | 01 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik