Progresívci opäť burcujú do ulíc
11 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Líder Progresívneho Slovenska Michal Šimečka opäť zvoláva svojich voličov na námestia. Ten Šimečka, ktorý pred voľbami sľuboval upokojenie napätia, koniec chaosu, polarizácie spoločnosti a prízvukoval, že chce byť konštruktívnou opozíciou. A po voľbách? Nezmieril sa s prehrou, vytvára chaos, rozdúchava vášne, vyvoláva napätie a polarizuje spoločnosť. Za výraznej podpory rozvracačov vlád Sasky a s tichým súhlasom dúhového KDH.

"Náš tlak musí pokračovať. Dosiahli sme prvý úspech, keď Robert Fico nemohol dať zrušenie špeciálnej prokuratúry oligarchom pod stromček. On sa však nevzdá. Zároveň počíta s tým, že nás boj za spravodlivosť a demokraciu omrzí. Poďme mu ukázať, ako veľmi sa mýli," zvoláva Šimečka vlastných dezolátov do ulíc v čase covidu.

Pritom väčšina jeho priaznivcov ani netuší, prečo protestujú. Nemajú ani poňatie, čo všetko vlastne Úrad špeciálnej prokuratúry na čele s Danielom Lipšicom vlastne celé roky robil. Proste si idú zanadávať, že ich milovaná strana nezvíťazila vo voľbách a myslia si, že docielia prevrat.

Pritom by sme voličom PS naozaj dopriali tú výhru. Aspoň by stratili tie ružové okuliare, lebo vláda progresívcov by nevydržala ani rok. Vláda absolútnych amatérov by už aj tak rozvrátenú krajinu po troch nekompetentných vládach úplne položila na kolená. A progresívci by si v politike vykopali taký hlboký hrob, že už by ich ani lavínový pes nevyhrabal.

Šimečkovci vyjdú znovu DO ULÍC!
Pokračujú aj v novom roku! Opozičné strany Progresívne Slovensko (PS), KDH a SaS zvolali na štvrtok (11. 1.) ďalšie protesty proti zámeru vlády zrušiť Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP). Konať sa budú v Bratislave na Námestí SNP, ako aj v ďalších... Čítať ďalej
08 | 01 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik