NEŠŤASTNÁ NEHODA: Zrazilo sa auto so SANITKOU s pacientom! Tomuto úseku sa radšej VYHNITE
11 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

V ranných hodinách všetkých vodičov prekvapila nepríjemná situácia na D1 pri Bratislave. Tesne za výjazdom na Gagarinovu ulicu, pri Darexe v smere na Petržalku sa zrazila sanitka s kamiónom a osobným automobilom.

 

Podľa dostupných informácií je úsek prejazdný len v pravom pruhu a Národná diaľničná spoločnosť pracuje na jej odstránení. Vodiči odporúčajú úsek obísť cez mesto, keďže sa tam zdržíte minimálne 25 minút.

Pravdepodobne nedošlo k vážnym zraneniam účastníkov, podľa hovorkyne Policajného zboru Slovenskej republiky Krajského riaditeľstva Bratislava, npor. Mgr. Silvie Šimkovej, sa v sanitke nachádzal pacient, nehodu tiež prežil bez zranení.

"Dopravní policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave aktuálne vykonávajú úkony spojené s dopravnou nehodou, ktorá sa stala krátko pred 09:00 h na diaľnici D1 smer Petržalka. Podľa doposiaľ zistených informácií tam malo dôjsť k stretu vozidiel rýchlej zdravotnej pomoci, osobného motorového vozidla a nákladného vozidla. Vodič osobného motorového vozidla bol s ľahkým zranením prevezený do nemocnice k ošetreniu. Alkohol vykonanou dychovou skúškou na mieste u vodičov zistený nebol," uviedli policajti.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

POLITICKÁ MŔTVOLA NAĎ PRANIERUJE
Maďarsko a Slovensko sa stali jedinými krajinami EÚ, ktoré nepodpísali spoločné vyhlásenie šéfov zahraničných vecí členských krajín a šéfa európskej diplomacie Josepa Borrella k údajnému presunu rakiet do Ruska zo Severnej Kórey, ako uviedol portál... Čítať ďalej
11 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik