EXKLUZÍVNY novoročný rozhovor s Jožom Rážom! Spejeme ešte stále DO PEKLA? (VIDEO)
11 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Všetkými milovaná rock-popová ikona, s - pre dnešnú polarizovanú spoločnosť - kontroverznými názormi sa opäť vyjadrí! Líder legendárneho Elánu Jožo Ráž, tak skúpy na slovo, sa však rozhodol svojich fanúšikov trošku ponaťahovať.

Výborný spevák ale hlavne chlap s jasným názorom, pevným charakterom a rovnou chrbticou sa rozhodol po dlhej dobe prehovoriť. Kapela Elán to avizuje na svojej stránke. A sľubuje fanúšikom exkluzívny rozhovor.

Ráž už pred časom varoval pred katastrofou. Nebojí sa vyjadriť svoj názor, aj keď ho médiá často kritizujú. Taký je líder Elánu. Odsudzuje kapitalizmus, ktorý považuje za cestu do pekla. Zmenil svoj názor? Ako sa pozerá na súčasnú situáciu na Slovensku? Má nejaké rady? Čo má nové? To sa Slováci dozvedia v nedeľu 14. januára na sociálnych sieťach kapely Elán.

Drží sa svojich názorov aj naďalej?

Známy spevák je už dlhšiu dobu nadmieru nespokojný s dnešnou dobou. "Osobne si myslím, že socializmus je spravodlivejší systém. Ale nemôžeme nič robiť, vyhral kapitalizmus. A my žijeme to, čo nám je určené. Sme malí, bezmocní, o ničom nerozhodujeme a poslúchame to, čo nám tí mocní kapitalisti prikazujú. Slovensko stratilo schopnosť samo sa uživiť, potraviny musíme dovážať, a ak sa zmení situácia v automobilovom priemysle, ktorý je závislý od západných odberateľov, tak nebudeme mať čo do úst," naráža Ráž na koniec spaľovacích motorov. Za pravdu mu dáva aj náš článok, ktorý vyšiel iba pred pár dňami:

ČESKO V HÁJI, SLOVENSKO TIEŽ!
Až 30 percent ľudí bez práce? Analytici sa obávajú, že Česko a Slovensko je na ceste stať sa európskym Detroitom. Predtým prosperujúce priemyselné mesto bolo centrom americkej automobilovej výroby, je teraz po bankrote tamojších automobiliek GM a... Čítať ďalej
09 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Prečo v prvých rokoch po revolúcii ľudia o tých časoch hovorili s opovrhnutím, ale keď spomínajú dnes, tak väčšinou s nostalgiou? "Pretože v komunizme všetci mali prácu, hoci nemali peniaze. Ale mali istotu života, vedeli, odkiaľ idú a ako skončia. A bolo postarané o všetko, o zdravotníctvo, školstvo… Lenže ľudia nemali prachy a nemohli cestovať. V kapitalizme môže každý robiť, čo chce, a aj si robí, čo chce, ale o nikoho nie je postarané. Je väčšia zodpovednosť jedinca za seba, je menej práce. A je ťažké fungovať v kapitalizme, lebo v kapitalizme je ten najväčší pán ten najväčší podvodník," upozorňuje Ráž.

V nedeľu 14. januára sa určite dozvieme, okrem iného, aj či spevák náhodou nezmenil názor. Už sa na rozhovor tešíme!

Rážove najhoršie obavy: Ideme do PEKLA! (VIDEO)
Čaká nás apokalypsa? Jožo Ráž varuje pred katastrofou. Je rockerom na plný úväzok. Nebojí sa vyjadriť svoj názor, aj keď ho médiá často kritizujú. Taký je líder Elánu. Odsudzuje kapitalizmus, ktorý považuje za cestu do pekla. O ničom... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik