BRUTÁLNA NEHODA Kamión VPÁLIL do zastávky! (FOTO)
11 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Vo Zvolene na Lučeneckej za pumpou Shell smerom na Zvolenskú Slatinu narazil kamión do autobusovej zastávky. Informovala o tom Zelená vlna RTVS. Premávku riadia policajti, rátajte so zdržaním v oboch smeroch.

Žena, ktorá v tom čase čakala na zastávke, mala obrovské šťastie. V poslednej chvíli stihla uskočiť pre plne naloženým kamiónom, ktorý sa rútil na autobusovú zastávku. Kamión jej ale prešiel po nohách.

Podľa informácií portálu noviny.sk, celá zastávka je zdemolovaná, zranenú ženu, aj vodiča kamióna previezli do nemocnice. Ak by bolo na zastávke viac ľudí, pravdepodobne by sa stala tragédia.

Zdroj: FB/K.Kováčiková TV JOJ

Polícia vyšetruje príčiny nehody.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

ŠOKUJÚCA SMRŤ Len 2-ročná dcérka sa DVA DNI pozerala na mŕtvu MAMU! Prehovoril otec dievčatka
Desivý prípad z obce Husák v okrese Sobrance, o ktorom Hlavný denník priniesol správu už v utorok, dopĺňame o nové informácie. Prečo mladá žena zomrela? Prehovoril otec dievčatka. Desivý nález - pri mŕtvej matke maličká dcérka V utorok sme vás... Čítať ďalej
11 | 01 | 2024 | Mária Sliacka

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik