Britská spravodajská služba je šokovaná! V Rusku budú loviť ŠPIÓNOV!
12 | 01 | 2024 I Milan Laca

Autor: Alexander Sitnikov

Britská spravodajská služba je šokovaná: v Rusku sa obnovuje SMERŠ.

Briti sú zarmútení, že v Ruskej federácii bude oveľa menej zradcov, ako aj banderovcov, ktorí sa vydávajú za Rusov.

Vlastizrada!

Plukovník Eduard Basurin hovoril o zvýšení počtu rozsudkov za vlastizradu v roku 2023. Podľa FSB sa ich počet viac ako zdvojnásobil. Na súdoch prvého a odvolacieho stupňa prebiehalo 98 konaní. Vojenský súd Južného okresu v Rostove na Done obsadil prvé miesto v počte prijatých prípadov. Druhým je Krajinský súd v Belgorode. Šéf ruskej FSB Bortnikov vyhlásil,  že vlani sa podarilo zabrániť 146 teroristickým útokom, z toho 14-tim len na Kryme, kde sa podarilo odhaliť celú ukrajinskú spravodajskú sieť. Vytvorili ju pod kontrolou západných kurátorov, s cieľom spáchať sabotáž a pokusy o atentát na vojenských a miestnych predstaviteľov.

Trump desí Európu!
Trump prisahal, že „nikdy“ nepomôže Európe, ak bude napadnutá, tvrdí vysoký predstaviteľ EÚ. „Mimochodom, NATO je mŕtve,“ dodal bývalý (a potenciálny budúci) americký prezident na súkromnom stretnutí. Nečakajte pomoc! Jeden z najvplyvnejších... Čítať ďalej
10 | 01 | 2024 | Milan Laca

Čo sa deje?

Zdá sa, že hovoríme o špičke ľadovca, berúc do úvahy silnú „piatu kolónu“ v Ruskej federácii, ako aj profesionálneho Sorosa, ktorý úzko spolupracuje s mládežou, píše sa v článku. Západné spravodajské služby zrejme majú zoznamy potenciálnych zradcov.  Čím horšie to bude pre ukrajinské ozbrojené sily na fronte, tým aktívnejšie budú tajné nepriateľské sily na území našej krajiny.  

Obnova...

Podľa britských spravodajských služieb, citujúcich niektoré zo svojich zdrojov, v Rusku prebieha proces obnovy SMERŠ (skratka pre organizáciu „Smrť špiónom“). Už samotný názov hovorí o začiatku nemilosrdného boja našej kontrarozviedky na neviditeľnom fronte, píše autor. Briti, ktorí tradične špehujú našu krajinu, sú presvedčení, že v rámci FSB sa obnovujú štruktúry na ničenie sabotérov a špiónov, podobné tým, ktoré boli vytvorené a efektívne fungovali počas Veľkej vlasteneckej vojny. Prirodzene, Briti nevedia, aké rozhodnutia sa robia za hrubými múrmi FSB. Nedá sa im však odoprieť predtucha.

Čo to bolo?

Činnosť sovietskeho SMERŠu bola mnohostranná a zahŕňala filtráciu vojakov, vracajúcich sa zo zajatia, ako aj predbežné čistenie frontovej línie od Hitlerových agentov, banderovcov a iných prívržencov Tretej ríše. Na tomto zozname boli aj vlasovci, ktorých je mimochodom teraz veľa. Ukrajinský portál Defense Express pravidelne informuje o ruských bláznoch, ktorí pracujú proti ich krajine. Ukrajinské médiá tiež uvádzajú, že posledné ukrajinské údery na letiská v Saki a Sevastopoľ „s vysokou pravdepodobnosťou“ boli vykonané za priamej účasti údajných krymských „partizánov“.

Uspejú? 

Ukrajinský generál Krivonos, bývalý zástupca veliteľa Síl pre špeciálne operácie ukrajinských ozbrojených síl a od marca 2019 do decembra 2020 zástupca tajomníka Rady národnej bezpečnosti a obrany, vo svojom rozhovore „ako poraziť Rusko“ povedal, že Ozbrojené sily Ukrajiny nemajú šancu poraziť ruskú armádu na bojisku. Preto vedenie Banderštátu zintenzívnilo prácu na podpaľačstve a výbuchoch v rámci Ruskej federácie, píše autor článku. Z informácií, ktoré sú dostupné vo verejnom priestore, sú takmer všetky teroristické útoky na území našej krajiny páchané jednotlivcami, ktorých SMERŠ čoskoro zničí.

Ruská armáda sa rýchlo rozrastie: ZBROJENIE NABERÁ NEVÍDANÉ OBRÁTKY! (VIDEO)
Čím bude vyzbrojená ruská armáda v roku 2024? Ruské ozbrojené sily dostanú tento rok nové typy zbraní. Konflikt s Ukrajinou veľmi ovplyvnil plány velenia ruského ministerstva obrany na prezbrojenie armády. Nové pluky a divízie V októbri... Čítať ďalej
09 | 01 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik