Aj TOTO je "Danielito" schopný spraviť čokoľvek pre svoju povesť obete
12 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Povesť Daniela Lipšica, špeciálneho prokurátora, ktorú si cez spriaznené médiá roky starostlivo budoval, dostáva čoraz väčšie trhliny. Neublížila mu ani nehoda, pri ktorej zabil človeka na priechode pre chodcov, prešla mu aj podvodne získaná bezpečnostná previerka, prispôsobil sa mu zákon tak, aby aj ako neprokurátor mohol zastávať post šéfa Úradu špeciálnej prokuratúry. Už nejaký čas mu všetky tieto veci pripomínajú médiá, ktoré aj on s obľubou nazýva dezinformačné.

Lenže čoraz častejšie sa na verejnosti objavujú informácie, ktoré krvopotne vybudovanú masku nepoškvrnenosti Danielovi Lipšicovi strhávajú. Najnovšie sa na Telegrame objavila informácia, že Lipšic na svoj prospech zneužil aj pohreb vlastného otca.

Čo sa stalo?

„V jedno piatkové dopoludnie vystúpil v rozprave Národnej rady SR poslanec Fico a namietal zaujatosť Anny Andrejuvovej (OĽaNO), keďže roky pracovala ako Lipšicova asistentka a okrem toho ju podľa poslanca v uplynulých hodinách/dňoch navštívil Lipšic,“ uvádza na svojom telegrame Mimi Šramová.

„Ako na to zareagovala ranená srnka s funkciou špeciálneho prokurátora?  „V pondelok 25.4.2022 sa rovnako ako iní moji bývalí, či súčasní kolegovia, zúčastnila (Andrejuvová) na pohrebe môjho otca, kde bola mne a mojej rodine vysloviť svoju kondolenciu.“ Odvtedy ju vraj nevidel,“ pokračuje Šramová v informáciách s tým, že médiá hlásali, že Lipšic zároveň odmieta zneužívanie pohrebu svojho otca.

Žilinka reaguje na VÝMYSLY Lipšica a Spišiaka: PRESTAŇTE UŽ KLAMAŤ!
Generálny prokurátor Maroš Žilinka na sociálnej sieti zverejnil niekoľko dôležitých poznámok. Týkajú sa navrhovaných legislatívnych zmien v organizácii prokuratúry SR a vyhlásenia Rady prokurátorov zo 6. decembra 2023. Omyl Jaroslava... Čítať ďalej
11 | 01 | 2024 | Mária Sliacka

Požiadal, aby útoky smerovali na neho

„Vynechajte z nich mojich kolegov – elitných kariérnych prokurátorov ÚŠP. Bol som dlhé roky činný vo verejnom priestore, a preto som na takéto útoky zvyknutý,“ dodal. Lipšic teda spomenul svoju rodinu, zahral sa na odvážneho hrdinu a zahral sa aj na obeť.

Obeť - profesionál

„Mimochodom, čosi podobné urobil, aj keď ho načapali s pani kolegyňkou... len vtedy bol obeťou oligarchov... aj keď človek by podľa fotiek povedal, že išlo len o večeru vo dvojici...  Národ mu rolu ukrivdenej obete zhltol aj s navijákom a médiá sa predbiehali v tom, kto viac krát zopakuje lož o tom, že poslanec Fico zneužil pondelkový pohreb otca, keď v skutočnosti hovoril len o návšteve Lipšica u pani poslankyne.  A takúto mediálnu “kampaň” si pán špeciálny prokurátor dovolil voči obvinenému Ficovi v čase, keď sa rozhodovalo o vydaní obvineného do väzby,“ uzatvára Mimi Šramová.

Zoroslav Kollár SPUSTIL príval zaujímavých informácií o Lipšicovi
Počas silvestrovského popoludnia Zoroslav Kollár „zhodil bombu“ v podobe videa na špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica. „Danielita“, ako ho pomenoval, nazval vrahom. Okrem manipulácie počas vyšetrovania autonehody, pri ktorej zabil človeka, vo... Čítať ďalej
10 | 01 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik