HUDOBNÝ SVET SMÚTI! ZOMREL BÝVALÝ ČLEN LEGENDÁRNEJ ROCKOVEJ SKUPINY! (FOTO)
10 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Hudobný svet smúti! V utorok ráno zomrel vo veku 61-rokov bývalý člen legendárnej rockovej skupiny SCORPIONS. Kapela na sociálnej sieti X zanechala srdcervúci odkaz!

V utorok ráno v Louisville zomrel bývalý bubeník kapely Scorpions a Kingdom Come James Kottak († 61). Smutnú správu potvrdila kapela aj rodina.

Oficiálne nebola uvedená žiadna príčina smrti, avšak umelcov skon oznámila jeho dcéra Tobi. Skupina

Scorpions, v ktorej pôsobil na sociálnej sieti X zverejnila srdervúci príspevok.

"Veľmi smutná správa... náš drahý priateľ a bubeník počas dvadsiatich rokov James Kottak zomrel vo veku 61 rokov. James bol úžasný človek, skvelý hudobník a milujúci  muž... bol to náš brat od inej matky a skutočne nám bude chýbať. … Rock 'n Roll navždy. RIP James," napísala skupina Scorpions.

Foto: Facebook: James Kottak

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik