FOTO! Polícia hľadá extrémne nebezpečného muža, ktorý chcel žene odrezať hlavu!
10 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Je nebezpečný a agresívny. Bezbranné ženy napadol viackrát, pričom v jednom prípade ho nezastavilo ani dieťa v náručí. Po Petrovi z východného Slovenska bolo ešte v máji 2021 vyhlásené mimoriadne pátranie, ale obyvatelia z obce Kamienka sú vydesení dodnes. 

„Hľadaným je 32-ročný Peter Pavlišin z Kamienky (okres Humenné), ktorý je obvinený z prečinu porušovania domovej slobody v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania. V stredu večer sa hľadaný muž v obci, z ktorej pochádza, bezdôvodne vyhrážal mladej žene a surovo ju napadol vo chvíli, keď v náručí držala svoje malé dieťa. Vyhrážal sa, že zabije ju, jej dieťa, aj manžela. Muž bol agresívny a zovretými päsťami udieral bezbrannú ženu do tváre. V momente, keď išiel napadnutej žene na pomoc jej príbuzný," takto znelo varovanie polície v roku 2021, informuje portál presov.zoznam.sk.

Hľadaný muž okrem ženy, ktorú napadol podľa vyššie uvedeného oznamu, napadol aj svoju tehotnú priateľku, ktorej sa vyhrážal, že jej odreže hlavu karbobrúskou.

V zahraničí na oddelení mal skončiť viac ako 20-krát.

PROGRESÍVNY CHAMELEÓN PLAVÁKOVÁ dostala na frak od Maroša Žilinku
Útok progresívneho chameleóna, ktorý vyplazuje na každého jazyk keď treba najmenej a spôsobom dosť neokázalým na osobu generálneho prokurátora Maroša Žilinku nezostal bez odozvy. Je ďalšou osobou, ktorá sa unúva domnievať sa, že rozozná dôležitosť... Čítať ďalej
10 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Podľa portálu TVNoviny je Peter z obce Kamienka odsúdený pre viaceré trestné činy.

"Jeho agresívne správanie zažili aj miestni obyvatelia na vlastnej koži. Matku s malým dieťaťom surovo zbil, zamkol sa s ňou v dome a kričal, že sa odtiaľ živá nedostane. Žena mala zranenú hlavu a akútnu reakciu na stres," píše portál TVNoviny.

Agresor mal aj v dedine rozbíjať okná na rodinných domoch a demolovať autá.

Ako píšu noviny.sk, po týchto výtržnostiach zmizol, no nik netušil, kedy sa môže znova vrátiť a pokračovať. Obec vtedy strážili policajti so samopalmi celú noc. 

“Ľudia sa v Kamienke boja tohto psychopata,” povedal obyvateľ.

Páchateľa sa polícii podarilo v krátkom čase vypátrať a obviniť, súd ho uznal aj za vinného zo štyroch trestných činov, ale ten zmizol bez stopy.

“Odvolacím súdom bol nariadený výkon uloženého nepodmienečného súhrnného trestu odňatia slobody v trvaní dvoch rokov a štyroch mesiacov a bol vydaný príkaz na dodanie odsúdeného do Ústavu na výkon trestu odňatia slobody so stredným stupňom stráženia,” informovala hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji Ivana Petrufová.

Aktuálne by sa mal nachádzať v zahraničí, povedal otec páchateľa

 “Na uvedenú osobu je vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. Osoba je stále v pátraní a pobyt hľadanej osoby doposiaľ nie je známy,” uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

FOTO:

Foto: Zdroj: Polícia - Prešovský kraj

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik