DESIVÝ e-mail dostala škola v Nitre! Pomsta, vyhrážky, anonym sa vyhrážal, že bude strieľať
10 | 01 | 2024 I Dušan Janek

„Za to, že ste neriešili šikanu mňa a zahrabávali ste to pod koberec a videli ste chybu len vo mne, za to mám psychické problémy a za to sa vám kruto pomstím. Nabehnem do Vašej školy so zbraňou a všetkých vás postrieľam!“ cituje mladíkove slová Sereď Online.

Základná škola sv. Marka v Nitre dostala výhražný anonymný e-mail. V správe s predmetom „šikana" sa písalo: „Za to, že ste neriešili šikanu mňa a zahrabávali ste to pod koberec a videli ste chybu len vo mne, za to mám psychické problémy a za to sa vám kruto pomstím. Nabehnem do Vašej školy so zbraňou a všetkých vás postrieľam!“ uvádza polícia.

Mladý muž vyvolal svojim vyhlásením obavy obyvateľov, no tie netrvali dlho, pretože jeho identita bola onedlho zistená príslušníkmi Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Nitre. Ten začal pátrať a zistil o koho ide. Rovnako dlho netrvalo ani pátranie o tom, kde sa zúfalec nachádza. Počas jeho zadržiavania vykonala polícia i domovú prehliadku, pri ktorej sa snažili jej príslušníci zaistiť možnú strelnú zbraň, ktorou sa mladík vyhrážal.

Voči 20-ročnému potenciálne nebezpečnému jedincovi vyšetrovateľ Policajného zboru vzniesol obvinenie  pre prečin šírenia poplašnej správy a posadil ho za mreže.

Príslušníci Policajného zboru varujú občanov, že žiadne podobné vyhrážanie nehodno podceniť a nebudú ich ani tolerovať. Za takéto konanie bude každý, kto sa ho dopustí musieť niesť následky.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik