PROGRESÍVNY CHAMELEÓN PLAVÁKOVÁ dostala na frak od Maroša Žilinku
10 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Útok progresívneho chameleóna, ktorý vyplazuje na každého jazyk keď treba najmenej a spôsobom dosť neokázalým na osobu generálneho prokurátora Maroša Žilinku nezostal bez odozvy. Je ďalšou osobou, ktorá sa unúva domnievať sa, že rozozná dôležitosť „apolitického“ Lipšicovho Úradu špeciálnej prokuratúry na milimeter presne a vynášajúc ho nad nebesá ponižuje Generálnu prokuratúru SR, vedenú Marošom Žilinkom.

Lucia Plaváková môže mať na prvý pohľad síce schopnosť vidieť si až za hlavu, ale teraz jej danosť plaza prispôsobovať sa a neustále meniť farby ju neskryje pred ešte pozornejším pohľadom Generálnej prokuratúry SR. Jej tvrdenia, ktoré uviedla na svojom statuse o tom, že Ústav špeciálnej prokuratúry presadzuje koncept stíhania a odsúdenia ľudí, ktorí spáchajú korupčnú alebo inú ekonomickú trestnú činnosť a to bez ohľadu na to, či ide o ľudí blízkych vláde, alebo samotných politikov a hanobenie Žilinku v zmysle ním presadzovania protežovania a zabezpečenia imunity poslancov za stranu Smer prostredníctvom § 363 a vyjadrovaním sa na adresu generálneho prokurátora, „...poslušne uplatňujúceho § 363, aby pomohol vašim ľuďom...“ zdvihlo žlč aj Marošovi Žilinkovi. Ten sa vyznačoval železnou disciplínou a ovládaním sa, ale toto stačilo aj jemu.

Zmráka sa nad hlavou Plavákovej...

„Tvrdenia poslankyne NR SR nie sú ničím iným, ako hrubým očierňovaním generálneho prokurátora SR a v konečnom dôsledku aj urážkou všetkých prokurátorov Generálnej prokuratúry,“ zdôrazňuje generálny prokurátor vo svojom statuse.

“Za každým rozhodnutím si plne stojím a vždy obsahovalo také odôvodnenie, ktoré poskytovalo odpovede na všetky skutkovo a právne významné otázky. Zdôrazňujem, že žiadne rozhodnutie nebolo ovplyvnené osobným statusom, zmýšľaním, alebo postavením osôb, ktorých sa týkalo a jediným kritériom bolo zistenie, či rozhodnutím alebo v konaní, ktoré mu predchádzalo, bol zásadným spôsobom porušený zákon,” objasnil prokurátor.

“Tvrdenie poslankyne NR SR o tom, že: „...presadzujem koncept zabezpečovania beztrestnosti smeráckych ľudí a poslušne uplatňujem § 363, aby som im pomohol“, považujem jednoducho za nehanebnosť." Zároveň doplnil, že podsúvanie nekritického obrazu, že existuje pomerne úzka skupina prokurátorov, ktorým jediným záleží na spravodlivosti, za súčasného vykresľovania generálneho prokurátora ako prekážky spravodlivosti, považuje za nesmierne škodlivé. Zvlášť, ak sa tak deje zo strany poslankyne a členky Ústavnoprávneho výboru NR SR.

Poslanci Progresívneho Slovenska sa vyznačujú aroganciou, siahajúcou za horizont predvídateľna. Rozhadzujú svoje múdrosti všade navôkol, čakajúc na aplauz ovečiek, békajúcich im na námestiach pri trápnych patetizmoch o akomsi „...únose právneho štátu...“ Právne absolútne negramotní jedinci majú plné ústa paragrafov a ich „davy“ im zobú z ruky.

Lucka trpí zábudlivosťou, keď nevie, kto bol Vis Maior, trímajúcim žezlo na Úrade špeciálnej prokuratúry. Bývalý minister spravodlivosti, člen strany NOVA, nie práve zdatný vodič, Daniel Frodo Lipšic. Ale v jeho prípade mu progresívci udeľujú tú imunitu, o ktorej neodôvodnene hovoria v prípade generálneho prokurátora.

Žilinka ZDESENÝ z klamstiev Progresívneho Slovenska: NESLÝCHANÁ NEHORÁZNOSŤ a BEZPRECEDENTNÝ ÚTOK!
Poslankyňa za Progresívne Slovensko Lucia Plaváková to riadne prepískla! V rámci pondelkovej rozpravy v pléne parlamentu uviedla niekoľko tvrdení, na ktoré sa rozhodol reagovať generálny prokurátor Maroš Žilinka. "Tvrdenia poslankyne NR SR nie sú... Čítať ďalej
09 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Poslankyňa za euroliberálov si myslí, že si vydupe pravdu, aj keby čo bolo. Možno si dovidí aj na chrbát, ale radšej by si mala pozerať poriadne pod nohy, hlavne keď si pod ne hádže sama polená. Aby to Miškove dievčatko ešte nemrzelo. Maroš Žilinka totiž nie je nejaký notár spod povaly. A keď sa bude unúvať a vytiahne do boja proti progresívnej Rebeke, bude bič plieskať.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik