Prežila si s ním peklo a teraz tvrdí, že nebyť kompetentných, Patrícia ešte mohla žiť! 
11 | 01 | 2024 I Mária Sliacka

Expartnerka kuchára Jozefa obviňuje policajtov a justíciu. Vraj keby si robili svoju prácu tak, ako majú, Patrícia by ešte bola medzi živými. Aj ona si s brutálnym vrahom svoje vytrpela.

Jana potvrdila výpovede susedov

Slovenskom otriasla vražda ako z hollywoodského hororu. Polícia našla mŕtve  ženské telo na Prievozskej ulici v Bratislave. Bolo úplne zohavené s vyrezanými orgánmi. Žena mala rozrezané ľavé líce, hrudník a stehno. A predsa sa vraj aj horor mohol výnimočne skončiť šťastne.

To tvrdí bývalá priateľka kuchára Jozefa, ktorý brutálnu vraždu spáchal. Svojou výpoveďou potvrdila výpovede susedov. Tí uviedli, že z bytu, kde sa našlo telo mŕtvej Patrície, sa ozývali často hádky a vyhrážky zabitím. Jozefova expriateľka Jana  na sociálnej sieti napísala, že aj ona si s Jozefom prežila peklo. A vraj ak by si kompetentní robili svoju prácu tak ako majú, Patrícia ešte mohla žiť, píše portál topky.sk.

Vyberal si úplne divné ženy

Vrana k vrane sadá alebo aký išiel, takú našiel, hovorí sa. Ako tvrdí denník cas.sk Jozefov kamarát Karol sa o Jozefovi vyjadril ako o dobrom kamarátovi, ktorý však kamarátsky voči ženám nebol. A mal záujem o samé divné ženy. Taká vraj  bola aj Jana.

„S Janou to tiež nebolo dobré. Jozef si vyberal úplne divné ženy. To, čo sa stalo teraz, mohlo pokojne nastať aj s Janou, ale z toho vzťahu stihol vycúvať,“ uviedol.

Monika Kozelová o zavraždenej Patrícii: Dobrý človek? ZABUDNITE! Alkoholička, ktorá tyranizovala celé okolie
Vo štvrtok, 4. januára nie len Bratislavou otriasol nález tela mŕtvej ženy v jej byte. Páchateľa vraždy, jej priateľa policajti zadržali o deň neskôr. Bývalá poslankyňa NR SR Monika Kozelová býva v rovnakom bytovom dome, ako zavraždená. Na... Čítať ďalej
06 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Chránila ho polícia?

Expartnerka Jana  na margo celého uviedla na sociálnej sieti: "Mňa sa pokúsil zabiť nespočetnekrát a polícia, justícia, kuratela ho chránila.... Jožo robil všetko chladnokrvne v tichosti, ona primitívne vulgárne vykrikovala... Keby ho nechránili a môj prípad nebol v šuflíku, ona by žila, Jožo by bol v base 10 rokov, a už by nikomu neublížil. Ale keď ja som mu prešla, niet sa diviť, že už pri ďalšej to po 3 rokoch vyhrážok, že ju zabije, aj zabil." 

Bola alkoholička a potrebovala liečenie

Bývalá poslankyňa Monika Kozelová, ktorá býva pod bytom obete Patrície, potvrdila, že nebohá Patrícia bola ťažkou alkoholičkou a potrebovala liečenie. Pod vplyvom alkoholu sa stávala agresívna, ale ako uvádza Kozelová ,"toto sa nemalo stať. A rozhodne nie takýmto zverským spôsobom." 

Svedectvo exposlankyne Kozelovej o Patrícii, ktorá bola brutálne zavraždená pokračuje!
4. januára objavili policajti v Ružinove obzvlášť brutálne zavraždenú Patríciu. Na druhý deň stotožnili a zadržali páchateľa, 47-ročného "kuchára" Jozefa. Exposlankyňa Monika Kozelová na sociálnej sieti zverejnila už druhé svedestvo o tom, ako sa... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Jeho otcom bol Bratislavský škrtič

Jablko zrejme nepadlo ďaleko od stromu. Otcom Jozefa bol známy Bratislavský škrtič Štefan Pantl, ktorý za  vraždy, znásilnenia a krádeže dostal trest smrti.

Jeho syna síce trest smrti nečaká, ale vo väzení si posedí pekne dlho. Sudkyňa bratislavského súdu ho už poslala do väzby. Jozefovi hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov. 

AKÝ OTEC, TAKÝ SYN? Otec kuchára Jožka je SÉRIOVÝ VRAH - tzv. BRATISLAVSKÝ ŠKRTIČ!
Úvod roka 2024 priniesol aj tragické momenty. Jedným z nich bola brutálna vražda v Ružinove – 48-ročnú Patríciu tam zavraždil jej partner. Kuchár Jožko, ako sa prezentoval na internete, ju doslova vypitval. Bežne človeku pri podobných činoch... Čítať ďalej
08 | 01 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik