Poslanci pokračujú v DISKUSNOM KRÚŽKU
09 | 01 | 2024 I Diana Zaťková/TASR

Obštrukcie pokračujú! Poslanci Národnej rady (NR) SR pokračujú v utorok ráno v rokovaní o novele Trestného zákona.

Zatiaľ diskutujú o návrhu vlády na skrátené legislatívne konanie k novele. Do diskusie je písomne prihlásených približne ešte 48 rečníkov. Následne sa môžu do debaty hlásiť aj ústne.

Do diskusie sa zapájajú zatiaľ len opoziční poslanci. V utorok by mal vystúpiť aj minister spravodlivosti Boris Susko (Smer-SD) ako predkladateľ. Aj v utorok sa má rokovať do 20.00 h.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Uhrík z europarlamentu: CELÁ EURÓPA PODPISUJE PETÍCIU! Pridajte sa! (VIDEO)
Celá Európa podpisuje petíciu za slobodu. Pridajte sa! Proti cenzúre, totalite a pandemickej zmluve WHO! EÚ nesmie obísť národné štáty a nútiť nás robiť, čo nechceme! Skonštatoval to na sociálnej sieti europoslanec a líder hnutia Republika Milan... Čítať ďalej
09 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik