Gyimesi: PROGRESÍVCI MAJÚ NOVÉHO SLAMENNÉHO PANÁKA
09 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Čudná progresivistická ideológia vymedzujúca sa voči všetkému, čo jej nevyhovuje, sem-tam prepukne plnou silou aj v športe. Aktuálne zase raz hokejovým svetom hýbe fakt, že slovenský brankár Hudáček si v minulosti dovolil hrať za klub, účinkujúci v KHL. György Gyimesi, podpredseda strany Aliancia na Facebooku konštatuje pokrytectvo niektorých funkcionárov. Keď padali bomby na Juhosláviu, nemali problém hrať v lige krajiny, ktorá to „humanitárne bombardovanie“ spustila.

Gyimesi to, čo progresívci začali predvádzať voči hokejistom z KHL považuje za vrchol ich blbosti. Nepáči sa mu tá fanatická radosť z pokusov vyhnať ich na okraj spoločnosti. Pritom v zahraničí po nich siahnu s radosťou. Neobstojí ani argument o „krvavých peniazoch“ – kariéra hokejistu nie je dlhá a potrebuje zabezpečiť seba a svoju rodinu. Trebárs aj hraním v Rusku. Gyimesi pritom nestráca vieru v zdravý rozum M. Šatana, ktorý by si nemal dať do výberu hráčov pre reprezentáciu na MS nechať rozprávať napríklad od aktivistov z Denníka N. Súčasným krikľúňom odporúča, aby si pripomenuli, za koho hrali, keď bol bombardovaný Irak, či Juhoslávia.

Vrchol ich blbosti

„To, že konanie a myšlienkové pochody progresívcov sa riadia ideológiou a aktivizmom viac než zdravým rozumom, vieme už dávno. Avšak to, čo začali predvádzať vo vzťahu k hokejistom hrajúcim v KHL je už vrcholom všetkého (rozumej ich blbosti). Požadujú totiž, aby sme ich kolektívne odsúdili – ako inak, ako Putinových užitočných idiotov. Vyháňajú ich z reprezentácie a zároveň ich doslova chcú postaviť na okraj spoločnosti,“píše Gyimesi na Facebooku približujúc fanatickú radosť z toho, že Kladno s Júliusom Hudáčkom rozviazalo kontrakt po dvoch dňoch.

„Dôvod? Hudáček predtým pôsobil v Astane. To, že už má nové pôsobisko v najlepšej lige v Európe vo Frankfurte ich netrápi. Do Čiech a na Slovensko No pasarán,“  dopĺňa bývalý poslanec.

MORÁLNE MAJÁKY NA ČELE S HAŠEKOM SA ZBLÁZNIA! Gólman Hudáček miesto Kladna mieri do Frankfurtu
Slovenský hokejový brankár Július Hudáček, kritizovaný pre svoje nedávne pôsobenie v ruskej KHL, mieri teraz po rýchlom rozchode s extraligovým Kladnom do nemeckého Frankfurtu. V Kladne mal podľa zákulisných informácií dostať odstupné 360-tisíc... Čítať ďalej
09 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Aké krvavé peniaze?

„Nikdy som nepočul hokejistov hrajúcich v KHL schvaľovať vojnu, nikdy sa nevyjadrovali k politike a neboli v nej aktívni (na rozdiel od takého Handzuša). Miešať politiku a šport bolo vždy nemiestne a vždy trápne. Aj teraz snaha progresívcov smrdí aktivizmom (a blbosťou). Aktívny vek hokejistu je limitovaný. Nečudujem sa, že si chcú zarobiť a postarať sa o svoje rodiny, hoci aj v Rusku. …keď je o nich záujem… Blbé reči o krvavých peniazoch nech si aktivisti nechajú do bratislavskej kaviarne. Keď im nevadí obchodovanie USA s Ruskom, nech nezávidia ani hráčom ich výplaty,“  myslí si Gyimesi.

Facebook

Čo je dôležité?

Gyimesi sa zároveň priznáva, že fandí slovenskému hokeju a reprezentáciu na majstrovstvách sveta chce vidieť silnú a v neposlednom rade aj odideologizovanú. To, čo ho na jej členoch skutočne zaujíma, je čo najsilnejší možný káder. Prejavil preto vieru, že Miroslav Šatan a jeho tím nepodľahnú politickým tlakom a jediné, čo budú zohľadňovať je športová forma. „Nie Denník N,“ dodáva Gyimesi.

„Ako vodítko nech vedeniu SZĽH slúži bombardovanie Iraku, či Juhoslávie Američanmi. Vtedy dnešným krikľúňom Hašekovi, či Handzušovi ani nenapadlo, postaviť sa na stranu napadnutej krajiny, šíriť svoje politické názory, či opustiť NHL. A pravda je taká, že ich k tomu (celkom správne) ani nikto nevyzýval,“ uzatvára Gyimesi.

CHYSTÁ SA ĎALŠÍ MAJDAN ZA (PO)SLUŠNÉ SLOVENSKO?
Robert Fico si opäť niekoho proti sebe poštval! Tentokrát sú to mladí. Pretože o jednom z nich, Marekovi Janigovi, ktorý je študentom Právnickej fakulty UK v Bratislave, povedal, že je absolútne nepodstatný. Horkokrvných mladých ľudí si okamžite... Čítať ďalej
09 | 01 | 2024 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik