DESIVÝ NÁLEZ Objavili mŕtve telo mamičky! Vedľa ležala vydesená dcérka
09 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Šokujúci nález v obci Husák v okrese Sobrance. V dome našli nehybné telo ženy a pri ňom vystrašené malé dieťa. Objavili ich policajti, ktorí išli preveriť, či je žena doma. Bratovi nezdvíhala telefón, rozhodol sa to preto oznámiť.

Keďže policajtom nikto neotváral, rozbili okno. V interiéri uvideli, ako pri bezvládnom tele 42-ročnej matky je vydesená 19-mesačná dcérka. Tú ihneď previezli do nemocnice v Michalovciach, kde potvrdili, že je v poriadku. O prípade informuje TV Markíza.

Susedia nebohej ženy uviedli, že si nič nezvyčajné nevšimli. Naposledy ženu mali vidieť vo štvrtok (4. 1.).  Podľa starostu sa o dieťa starala sama. V tej istej obci však žije aj partner nebohej, s ktorým by teraz mala ostať dcéra Marianka.

Okolnosti úmrtia vyšetruje polícia. Obhliadajúceho lekára predbežne vylúčil cudzie zavinenie, presnú príčinu smrti určí pitva.

AKTUÁLNE ZÚFALÉ slová syna: Šialenec takmer ZABIL moju mamu! Pomôžte nájsť TOHTO blázna (FOTO)
Totálna ľudská bezcitnosť a nezodpovednosť! Nešťastný syn hľadá svedkov nehody. Jeho mamu na priechode pre chodcov takmer zabil šialenec v aute. Po tom, čo ju zrazil, z miesta nehody zbabelo ušiel, informuje zoznam.sk. Ťažko zranenú ženu nechal... Čítať ďalej
09 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik