AKTUÁLNE ZÚFALÉ slová syna: Šialenec takmer ZABIL moju mamu! Pomôžte nájsť TOHTO blázna (FOTO)
09 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Totálna ľudská bezcitnosť a nezodpovednosť! Nešťastný syn hľadá svedkov nehody. Jeho mamu na priechode pre chodcov takmer zabil šialenec v aute. Po tom, čo ju zrazil, z miesta nehody zbabelo ušiel, informuje zoznam.sk.

Ťažko zranenú ženu nechal bez pomoci ležať s otvorenou zlomeninou na ceste. Jej nahnevanému synovi teraz neostáva nič iné, len hľadať svedkov nehody.

„Moju maminu dnes (8.1.2024) nejaký grázel zrazil v Opatovej (časť mesta Trenčín, pozn. redakcie) pri motoreste Maják na prechode pre chodcov a zbabelo ušiel bez toho, aby jej poskytol pomoc,“ začína rozprávať zúfalý syn.

Jeho mama šla z ľavej strany, kde ju, podľa jeho slov, pustilo auto smerom od Trenčianskej Teplej. „Pozrela sa, samozrejme, aj smerom na Trenčín, keď vstupovala na prechod a prichádzajúce auto bolo vtedy ešte na úrovni benzínovej pumpy, takže dotyčný buď pozeral na mobil alebo mal vypité,“ opisuje desivé momenty.

Otvorená zlomenina a pomliaždeniny

„Maminu zasiahol pravým spätným zrkadlom, keď jej chýbal posledný krok, dva, aby bola na chodníku. Keby vstúpila na prechod o dve sekundy neskôr tak…radšej na to nechcem ani myslieť. Mamina skončila s otvorenou zlomeninou pravého ramena a ďalšími odreninami. Zázrakom si pri páde nepoškodila hlavu. Auto bolo tmavšej farby a momentálne mu chýba práve spätné zrkadlo. Prosím zdieľajte, nech tento blázon už nikdy nikoho neohrozí a stihne ho spravodlivý trest,“ dodáva nahnevane.

Prípad rieši polícia

Prípadu sa už venujú aj policajti. „Dnes v čase okolo 7:00 hod. došlo na ceste I/61 v mestskej časti Trenčína v Opatovej na priechode pre chodcov k dopravnej nehode. Doposiaľ neznáme vozidlo v smere jazdy z Trenčína smer Dubnica nad Váhom zachytilo chodkyňu prechádzajúcu cez priechod pre chodcov,“ uvádzajú trenčianski policajti.

ZDROJ: Polícia SR

Policajti preto žiadajú prípadných svedkov tejto nehody, aby sa ozvali na známe tel. číslo 158 alebo formou súkromnej správy na Facebooku Polícia SR – Trenčiansky kraj.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

AKTUÁLNE OBROVSKÁ TRAGÉDIA Pri nehode jeden človek ZAHYNUL, druhého ratujú záchranári
Pri nehode v katastri obce Chmeľnica v okrese Stará Ľubovňa zahynul jeden človek, ďalší je v opatere záchranárov. Informovalo o tom operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove s tým, že nehoda sa... Čítať ďalej
09 | 01 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik