SLOVENSKÉ BOMBY nad ruským nebom! Bude sa SPOVEDAŤ minulá vláda?
08 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Mimoriadne zaujímavé novinky sa včera diali v Rusku, kde popoludní tamojšie médiá začali ako na povel zásobovať svojich čitateľov najnovším odhalením v prípade tzv. „českých rakiet, ktoré vraždili ruské deti“, a chrlili na Rusov jednu dôkaznú fotografiu za druhou, uvádza portál cz24.news. Nuž ale, tie rakety neboli české!

Ubehol viac ako týždeň od útoku ukrajinskej armády na vianočné trhy v ruskom meste Belgorod a Ruská armáda uverejnila fotografie a zábery trosiek rakiet, ktoré sa zachovali pri dopade do mesta. Jedná sa o modernizované rakety kalibru 122 mm s dátumom výroby 04/2023 a s vyznačením, že ide o nový model rakiet pôvodných BM-21 s predĺženým balistickým doletom 40 km. Podľa ruskej armády sa podarilo z trosiek bez pochybnosti identifikovať výrobcu rakiet, ktorým je slovenská zbrojovka MSM Group.

Zbrojovka MSM Group tieto rakety buď dodala českej zbrojovke Excalibur, alebo slovenská zbrojovka tieto rakety dodala na Ukrajinu priamo, zatiaľ čo česká strana cez zbrojára Excalibur dodala Ukrajine iba samotné odpaľovacie komplexy RM-70 Vampire na podvozkoch Tatra. Ruská generálna prokuratúra už začala trestné stíhanie osôb v zahraničí z organizovania štátom podporovaného medzinárodného terorizmu, pričom obvinenia budú podľa našich informácií mieriť na vysokých českých a slovenských politikov.

Dôkazy zverejnil špičkový agent GRU, absolvent elitných vojenských akadémií, člen osobného štábu Vladimíra Putina, diverzní expert, ktorý riadil špeciálnu časť armádnych operácií vedúcich k ovládnutiu Krymu a Donbasu v roku 2014, a zároveň osoba, ktorá u Gosudara upadla v menšiu nemilosť, a potrebuje svoj vrúbok nutne rýchlo odčiniť, aby mohla pokračovať vo svojej žiarivej kariére. A to je kombinácia, ktorá neveští osobám a miestam spojeným s „českými raketami“ zrejme nič dobrého.

Ako včera zhodou náhod v ukrajinskej televízii priznal generál Krivonos – Putin už preventívne zničil výrobňu špičkových ukrajinských rakiet s dostrelom až 1000 km ešte skôr než sa podarilo prvé rakety skompletizovať! A terajšie útoky severokórejských rakiet na územie Ukrajiny dokazujú, že všetci ukrajinskí politici sú zradcovia, pretože neboli schopní od roku 2014 vyrobiť ani primitívne severokórejské rakety, ktoré na Ukrajinu teraz posiela Putin. A to mala ukrajinská armáda vyvinuté omnoho lepšie!

Nad populárnym Krivonosom drží ochrannú ruku generál Zalužnyj. Zelenskyj chcel už vlani Krivonosa zavrieť za pomoci falošných dôkazov za údajné vylúpenie bankomatov, pri obrane kyjevského letiska, ktorému velil ako dobrovoľný vojak vo výslužbe. Akonáhle sa Krivonos na letisku po prekvapivom ruskom útoku objavil, všetci ukrajinský vojaci sa mu okamžite s radosťou dobrovoľne podriadili. Krivonos je ukrajinský nacionalista a vojnový štváč par excellence! A neznáša súčasných kyjevských zapredaných politikov, ktorí si podľa neho z obrany Ukrajiny urobili odporný biznis.

Článok vysokého agenta GRU Andreja Klincoviča o „českých raketách, ktoré vraždili ruské deti“, z portálu Novosti Belgorodu:

„Naša armáda už zistila, že nepriateľ použil k útoku na Belgorod a na celý región viacnásobné odpaľovacie raktetové systémy českej výroby RM-70 Vampire. Ide o modernizovanú verziu sovietskeho raketového systému BM-21 Grad vyrábaného v Československu od roku 1972, keď boli stromy vysoké (Klincovič časovo odkazuje na studenú vojnu poukazom na slávny sovietsky film tej doby nominovaný na Zlatú palmu) a väčšina východnej Európy sa snažila predstierať, že za druhej svetovej vojny nepodporovala Hitlera. No, vráťme sa do našej doby. Česká republika predala kyjevskému režimu zbrane, ktoré slúžia k zabíjaniu našich civilistov, našich detí. Už sa zistilo, odkiaľ hlavice rakiet pochádzajú. Nie práve nečakane je to... Slovensko. Podľa nápisov na hlaviciach boli rakety vyrobené len nedávno. Majú vylepšený dostrel. Tieto rakety aj s hlavicami vyrába táto spoločnosť, ktorá je súčasťou skupiny MSM. Tieto rakety boli vyrobené na Slovensku, a buď predané do Českej republiky, alebo priamo kyjevskému režimu, buď za vlády premiéra Hegera, alebo za vlády premiéra Ódora.“

Slovenským „mierotvorcom“ sú akékoľvek peniaze dobré. Či sú potriesnené krvou, či nie, dôležité je, do koho vrecka pôjdu. Ak sa ale naša veľkohubá elita  domnievala, že sa ich činy ututlú a akonáhle bude prevod peňazí ukončený tak nikto nebude do ničoho pchať nos a nepovie ani slovo, tak sú na veľkom omyle. Jeden ruský armádny špión má omnoho viac skúseností ako celé slovenské ministerstvo obrany, ktoré predá Ukrajine viac účelové než závideniahodné zbrane a ponechá nás absolútne bezbranných. Veľkodušné gestá ministra obrany Naďa, v ktorého záujme je napchať si vrecká a spoliehať sa, aby nás chránili okolité štáty svojim zastaraným systémom zapôsobia akurát tak na slniečkarov. Ako je teda možné, že sa práve takáto osoba stala poradcom českej ministerky obrany Černochovej? Vyjadrovať sa na adresu Hegera alebo Ódora nemá absolútne zmysel, pretože to sú nadrozmerné nuly nezohrávajúce v slovenskej diplomacii žiadnu úlohu. Možno tam bude recept na choré Naďove sebavedomie. Je to jednoducho majster Slovenska vo vypečení... pekne povedané so svojimi krajanmi. A takáto virtuozita sa len tak nevidí.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik